Gecenlerde burada biri cinsellik yaşadıktan sonra ortadan erkeğin ortadan kaybolduğunu yazmıştı. Benim de başıma boyle bir olay geldi. Kendisi arkadaşımdı, mericlik peşindeymiş demek ki. Surekli gozumun icine bakardı.2 yıl aramızda bir şey olmadı. Aynı yatakta oturduk film de izledik, o bir şeyler istediyse de geri cevirdim. Oyle zorlama falan olmadı ama ne zaman yardıma ihtiyacım olsa gelirdi.

Duygusal olarak boşlukta olduğum bir donem. Ya, benden hoşlanıyor, neden bir şans vermiyorum ki diye duşundum. Sevgilisi olsa bilirdim diye duşunuyordum, cunku surekli beraberdik. O benim evimde, ben onun evinde falan (cinsellik olmadan, arkadaş gibi).

Neyse, bir gun olan oldu. Cunku o sıralar acaba denesek mi diye duşunuyordum. Sonra, ortak arkadaşlarımla buluştum, biri dedi ki, Ahmet niye yok, bana projesi olduğunu soylemişti, mesajlarıma ya gec ya da hic cevap vermiyordu. Diğer arkadaşta '' ya, Ahmet'in sevgilisi geldi'', dedi. Ben şok. Ortak arkadaşlarımız aramızda bir şey oldğunu bilmiyordu.

Kız farklı şehirdeymiş meğer, onu ziyarete gelmiş. Universite oğrencisi, ailesiyle yaşıyan bir kızmış. Aralarında 10 yaş vardı, biz ikimizde 30 lu yaşlardaydık. Ben ailemden ayrı yaşıyordum. Yani ben kullandı. Arkadaşlarımın bu kızdan bahsedeceğini duşunmemiş olacak ki, kız gidince bana '' mesajlarım geliyor mu ''şeklinde mesaj attı. Guya telefonum bozuktu numarası yapıyor.

Ben de durumdan haberdar olduğumu, neden soylemediğini sordum. O da evlenecek miydik sandın, dedi. Bu daha da cok uzdu. Oyle evlilikten bahseden biri değilim. Başkalarıyla cinsellik yaşamamış olmam ona bunu duşundurttu demek ki.

Bu arkadaş da, kadınların cinsellik yaşaması gerektiğini savunan, guya kadın hakları savunucusuydu.

Uzun oldu kusura bakmayın. Gecen gun forumda tartışılan olaydan sonra aklıma geldi. Eski olayları hatırladım. Unutulsa da kalp kırıklıkları gecmiyor. İnsan başka birine guvenemiyor. Benzer şeyleri yaşayıp, ustesinden gelebilen oldu mu?