Sabah sabah canımı sıktı yine annem.kardesim işten izin alıp cıkmış rahatsızmis biraz . Kontoru yoktu annemin wp uzerinden beni aramis kardeşin eve gelmedi ara nerde sor dedi 'aradim bize gelmiş benide aramış ama telefon mutfakta olduğu icin ben duymadım zil bozuk camı calmış duydum ama emin olmadim sadece birkez caldı cunku .seside gayet iyi geliyordu.gel ozamn dedim uyandım ben yok dedi eve gidiyorum . aradım dedim tamam geliyormus yoldaymis . aradan 10 dk gecmedi yine aradı annem telefonda bağırıp cağıriyor nerde bu kız daha gelmedi yine ara birseymi oldu ! (Lan ben işe giderken akşamın 11 de geldiğim oluyordu kimse nerdesin demiyordu bı sapik bana takmıştı korkuyordum babama dedim dolmuş durağnda bekle beraber eve gidelim annem yine mirin kırın edip yolla yolluyordu babamı . İki faca var kolumda ikiside annem yuzunden cocuklukta yaptığım.(pişmanım ama iş işten gecti şimdi biri dikkatli bana bakınca kolumu saklamaya calışıyorum onun utanciyla kaldım ) kardeşim eve gidene kadar kackez beni aradı yine bağırtılar kulak zarim patladı sanki.. bebeklikte bir ailenin beni istediğini soyluyordu bana keşke verselermis beni .bugun cok mutsuz uyandım butun enerjimi emdi yine