Bundan 8 ay evvel birisiyle tanıştım. Uyum, enerji harikulade. Flort rutini olan gunaydınlaşmalar, gun ici haberleşmeler, bi yere giderken ya da uyurken haber vermeler her şey onun tarafından başlatıldı. Ben de bi şekilde kendimi bu dongunun icinde buldum ve kendimi kaptırmaya başladım. İki ayın sonunda sorgulamaya başladım bu durumun ne olduğunu ve ima ettim ama tam olarak umduğum netliğe kavuşmadı durum. Birkac ay daha bu belirsiz ilgi, bir adım ileri iki adım geri halleri benim ilgimi ona daha cok cekti ve altı ay sonunda artık dayanamayıp ona hoşlantımı ve ilgimi acık acık soyledim. Verdiği cevap “bana değmez, ben kimseye mutluluk veremem, benden olmaz” gibi ıssız adam cumlelerinden ileri gitmedi. O donem bana kendimi değersiz hissettirdiği icin değişen duygu durumumla goruşmeme kararı da aldım, dayanamayıp geri de yazdım. Yuz yuze goruşup havadan sudan konuştuğumuz da oldu, arada bi msjlaştığımız da. Ama hepsi bu. Tabi haliyle iletişimimiz oldukca zedelendi. Bi tarafım onun tarafından sevilmeyi cok istiyor. En azından şans tanımasını. Var mı bunun bi yolu hanımlar? Susmalı mıyım, uzak mı durmalıyım? Hic sevmiyorum taktik işlerini o yuzden yekten soyledim hislerimi, boyle yaparak ona alan tanımadım belki diyorum. Ne yapmalı onerilerinizi bekliyorum.