Hanımlar, Ay valla kendimi tokatlamak istiyorum kendime artık dur jehan demekten bi hal oldum.

Gecen bahsettiğim cocuk vardı ya hani, bi durum yuzunden iletişime gecmek durumunda kaldık ve dediği bi şeyi baya yanlış anlayıp cocuğa cok cok kaba konuştum. Cocuk hala kibarca bana durumu acıklamaya calıştı. Telefonda 1 saatten fazla durumu acıklamaya calıştı, sonra ben o kadar cok utandım ki dediğim şeyler icin anlatamam. İcim gram rahat etmedi ve bi kitap aldım, ozur dileyip verdim. Sonra yuz yuze konuştuk, sonra 1-2 saat sonra bana mesaj attı cok tatlı şeyler dedi. Yerin ben de hep farklı olacak, Sana senin seveceğin kitaplardan getiririm vs dedi..Akşam aldığım kitaba not yazmıştım, onu odasına asmış, cok hoşuna gitmiş onun icin mesaj attı. Birbirimizi yeniden instagramdan ekledik. Arada attığım storylere mesaj atıyor.

Hanımlar cocuktan cok hoşlanıyorum, o da benden hoşlandığını soylemişti. Ama bi anda ailevi sorunlarım var uzmelmeni istemiyoruma dondu konu. Bundan dolayı asla bi daha guvenemem, ama cocuğa ilgimi o kadar cok belli ettim ki, o da oncesinde cok belli ediyordu.

Şimdi uzak durmam gerektiğinin farkındayım, ama duramıyorum. İşyerinde resmen yolunu gozluyorum, ama sonradan pişman olmamak icin durduracağım kendimi. Ya ben imajımı nasıl toplayacağım. Cocuk muhtemelen hala ondan baya hoşlandığımın farkında. Ne yapayım, nasıl davranayım ben bu cocuğa :/ tamamen mesaj atmayı bıraksam (benim attığım kadar o da atıyor) bu algıyı yıkar mıyım?

Bir de biz mesajlaşırken bizim departmandan bi kız gormuş. (kız, cocuğun yakın bi arkadaşı) Cocuk, eğer sana bi şey derse askıntı oluyordu ben yuz vermedim gibi şeyler dersin dedi sjdmdjdnjd bu ne, ben durumdan uzaklaşmaya calıştıkca yayılıyor hepten.