Merhaba. Sevgilimle en son cuma gecesi gayet guzel sohbet ederken benim 1 dakikalığına cıkmam gerekti. Sonra hemen donuş yaptım. Ben cıkınca o da cıkmıștı Whatsapp'tan. Cıkış o cıkıș. Hicbir şekilde iki gundur kendisinden cevap alamıyorum. Cok aradım her seferinde aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. İnterneti acıktı, whatsapptan mesajlarım iletiliyordu ama bu sabah telefonu tamamen kapanmıș olacak ki mesajlar da iletilmiyor. Hem whatsapp uzerinden hem de numarası uzerinden defalarca aradım. İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hic durmadan olmasa da gunun her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz. Bu yuzden kendisine başka turlu nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ve cok korkuyorum. Elinde olan bir şey olsaydı yazacağına eminim. Bu da beni daha fazla endişelendiriyor. Annesi de koyde, evde yalnız başına. Annesi donduğunde o da koye, babasının yanına gidecekti. Acaba koye gitti de hat ve internet mi cekmiyor diye duşunuyorum ama gidecek olsa neden bana soylemesin. Koyden donuște de benim yanıma uğrayacaktı. Gercekten ne duşuneceğimi șaşırdım. Elim kolum bağlı ve hicbir şey yapamıyorum.