Herkese meraba, size başımdan gecen bi olayı anlatmak istiyorum ve duşuncelerinizi merak ediyorum. 3 aydır sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz ondan once de 2 yıl boyunca aynı şehirde hergun cok rahatca goruşebiliyorduk. Ama artık oyle değil ben calismaya başladım ve haftada 1 gun cumartesileri goruşuyoruz oda şoyle, şehirler birbirine aşağı yukarı 4 saat uzaklikta. ben sabah 7 de otobuse biniyorum 11 bucuk gibi orda oluyorum saat 3'de de otobuse binip geri donuyorum. Yani Hepi topu 3 saat goruşuyoruz. O niye gelmiyo senin olduğun yere dceksiniz cok tanıdık olduğu icin rahat olamıyoruz korka korka dolaşıyoruz o yuzden ben gidiyorum. Her neyse 3 aydır araya mesafe girdiği icin midir yoksa ozlediğimiz icin midir bilmem uzaklasmistik birbirimizden surekli tartisiyoduk falan ama son 1 haftadır okadar iyiyiz ki tam dedik problemleri hallettik mutluyuz. Bu cumartesi yine olan oldu ben herzamanki gibi saat 12de indim otobusten almaya geldi eve gittik tam 1 saat boyunca konustuk bana kotu olduğunu uzak olduğumuz icin surekli şuphe merak icinde yaşadığını anlattı kendisi polis memuru birazda isim geregi paranoyağim napicagimi bilmiyorum cok sacma dusuncelere kapiliyorum kendime De kızıyorum bunları duşunduğum icin sana guveniyorum ama surekli bana bi hata bi yanlış yapabileceğini duşunuyorum dedi. Uyuyamiyorum sen 1 kere telefonumu acmasan aklıma başka başka şeyler geliyo dedi. Ben de hic kızmadan tepki gostermeden sarıldım ne kadar uzakta olsak da tek duşunduğum sensin sana yalan soylemiyorum sana sadakat konusunda hic bi yanlısım olmadı olmaz da dedim . Ama ben boyle soyledik ce 1 saat boyunca surekli aynı şeyleri sordu bana o kadar cok ustume geldi ki dedim tamam artık kahvaltı yapalım aşkım. Sonra saat 2 oldu sana balık yapcam dedi otobuse yetiscem diye hızlı hızlı yemek hazırladı sonra oturduk masaya ben yemek yiyorum telefonumu aldı eline kurcalamaya başladı arkadaşlarımla mesajlarima kadar okudu yine sesimi cıkarmadım tamam bak yeter ki icin rahat etsin dedim sonra apar topar cıktık evden otobuse yetişmek icin. Eğer o otobusu kacirirsam eve gitcek başka otobusum yoktu cunku . Asansore bindim hala elinde telefon sonra tam incez tekrar yukarı cıkmaya başladık Noldugunu bile anlayamadim meğerse telefonumda hangouts diye bi program var bilmeyenler icin soyluyorum sadece telefonda normal mesajlaşma işine yarıyor ama ben o programı hic kullanmadim bile. Neyse o uygulamaya girmeye calıştı ağ bağlantısı yok dedi. Eve geri donduk wifi ye bağlanıp o uygulamanin ne işe yaradığını gorcekmis diyorum ki ya kullanmıyorum bile hem sadece mesajlaşma işlevini goruyo bunu kullandığın zaman Telefona gelen mesajlar buraya da geliyo diyorum beni dinlemiyo bile. Ben artık iyice sinirlendim yeter artık otobuse gec kaldım 10 dk var nasıl yetiscez diye bagirip cağırmaya başladım kavga ede ede cıktık evden. Yolda da sende bana ver bende seninkine bakayım o zaman dedim vermiyorum vermem inat ettim dedi bana rezil olduk yollarda. bende sen bişey sakliyosun asıl dedim yolda onun telefonunu ben almaya calışırken oda vermicem diye cabaladigi icin o hengamede telefonun ekranı gitti sonra taksiye bindik otobuse yetisebilmek icin hala kavga ediyoruz ama ben ne var o telefon da niye vermiyosun dedim taksi de telefonu ortadan ikiye kırdı kızlar. Senin yuzunden 2. Telefonu da kırdım al sana telefon dedi. 3 milyar telefon faturasi oducem ustelik te olmayan bi telefon icin dedi . Borcu da cok yenisini de alamıyo. O kadar cok uzuldum ki mahcup oldum sanki onu tahrik etmişim gibi geliyor. İlk aldığı telefon 2.500 liraydi 6 ay kullandı daha 2000 lira borcu varken duvara attı kırdı. Sonra da o kadar borc icinde 900 liraya taksitle yeni baska bi telefon aldı rahat rahat konuşalım diye 1 ay once şimdi bunu da kırdı. Senin yuzunden telefon haram bana yeni bişey yasak falan dedi . Simdi 50 liralik bisey aldi onu kullaniyo muhtemelen Ona yenisini almak istiyorum ama alma imkanım da yok cok utanıyorum kızlar ağlıyorum surekli mahcubum biraz uzun oldu nolur kusura bakmayın