gene bugun delirttiler bni biri bayan biri bay ikiside tayinle gidecek durmadan benle uğraşıyorlar bugun dediler ki biz gideceğiz bakalim bu işi kim yapacak biride dedi ki bnden icin o yapsın biraz sorumluluk almayı oğrensin dedi oyle deyince delirdim bn dedim ki kendi işinize bakın kiza dedim ki sen zaten senin isini yapmamı istiyorsun oraya gectiğinden beri konuşuyorsun yeter artık yoruldum psikolojikmen baskı yapıyorsunuz dedim delirdi ne olaylar ne olaylar ben kendi evraklarımı onun masasında bırakıyormusun kotu niyetli olsa yırtarmış vs bnim isimin sorumluluğu arşivdeymiş bnm sorumluluğum yokmuş bn fizik tedaviye vs istediğim gibi gidip geliyormusum izindeyken onu arıyorlarmış mudur bey bnden korkuyormuş pasif eleman yapıyormuş oyuzden bn daha onceki yerim de ortalığı karıştırmışım bn cok akıllı kızmışım her işi yaparmışım ama işten kacıyormusum kendi mi acindirip bnm yararlandığım haklardan yararlanmak isiyormus oda bnm gibi engelliymis asansor bozulunca bn gelmemiş o gelmiş (yangın merdivenin cıkıyor herzaman asansor olmasada olsada ) bn bu deliyle nasil baş edicem bir akıl verin kızlar