Merhaba hanımlar,
Benim derdim bilmeden vesile olduğum bir gonul ilişkisinde taraflardan birinin (kız olan) kafasını kurcalayan bir sorunla alakalı…
Aynı yerde calıştığım bir (normal) erkek arkadaşım var,efendi sessiz sakin duzgun bir insandır arkadaşlığını cok severim. 1,5 sene once motoruyla olumcul bir kaza atlattığı icin yuzunde bunun izleri var bir gozu aksıyor vs.
Bir de eski yaşadığım yerden tanıdığım bi kız arkadaşım var cok guzel cok alımlı hoş bir kızdır. Bir gun bu iş arkadaşımla gezerken bu kız arkadaşıma denk geldik. O da bize katıldı. Piknik alanı gibi bir yerde otururken bana telefon geldi 10-15 dk konuşmak icin yanlarından ayrıldım. Bunlar bu surecte samimiyeti epey ilerletmiş numaralar alınmış falan
Gecen ikisi baş başa buluşmuşlar bayağı gezip eğlenmişler,hatta ve hatta bu erkek olan arkadaşa evimin anahtarını vermiştim oğlen uğrayıp benim bir ekipmanımı eve bıraksın diye,ben gece ek işe cıkınca gunu benim evde sonlandırmışlar
Gelelim sorunumuza, cocuk aşırı mutlu resmen ucuyor, surekli gulumsuyor, bana (sanki aralarını bile isteye yapmışım gibi) habire kek corek tatlı yağdırıyor, kızla ilerisini duşunduğunu iyice tanıyıp evlilik istediğini soyledi ama bugun mesai arasında kız arkadaşımla buluşunca gordum ki onda bazı tereddutler vardı…O da hoşlanmış,karakterini beğenmiş,etkilenmiş,ilişki olarak olabileceğini ama evlilik duşunmediğini,ailesinin kabul etmeyeceğini (memleket etnik koken farkı vs. durumları da var aralarında),yuzundeki kaza izlerinin kafasına takıldığını soyledi…
Az once işe donduğumde cocuğun o mutlu halleri icimi acıttı cunku kendisiyle aynı hisleri paylaşmayan biri icin deli divane oluyor,ve ben aşırı vicdan azabı cekiyorum (ki hicbir payım yok her şey tesadufle başladı bunu biliyorum)…
Bir yanım karışma kenara cekil su akar yolunu bulur diyor bir yanım bir şeyler yapsana diye kafamı kemiriyor… Ne yapayım ben?