Merhaba kizlar,
Sorunum su ben yurtdisinda yasiyorum bu yuzden turkiyeye gelince surekli ucagi kullanirdim hicte korkmazdim aklima kotu seyler getirmezdim yukseklik korkum oldugu halde,
neyse iste birgun turkiyedeyken bir tanidigim illa gondola binelim diye zorladi resmen dalga gecer gibi yok binemicekmisiniz dedi guldu felan bindik ve ben asiri korktum inene kadar odum patladi o asagi dusermis gibi his yuksege cikis felan beni acayip korkuttu..
sonra yine ordaki tanidiklar var ucaktan korktuklarini belirttiler yok ucak cok yuksekte oluyor yok bindinmi birdaha inemezsin kapilar kapaniyor dar alan felan filan hic ucak korkum olmadigi halde ve o gondoldanda korkmamla beraber bende bir ucak yukseklik korkusu basladi ..
cok tuhaf evet bende anlamadim onlara hem cok sinirliyim hemde kafamda senaryolar olusuyor ucak kalkarken gondol gibi yukseliyoruz diyenler var ne biliyim 2 hafta sonra ucaga binmem gerekcek turkiyeye gelmem icin ve bende acayip bir korku basladi

Gercekten sizcede oylemi binenlere soruyorum ucak kalkis aninda gondol gibimi cikiyor eskiden bindigimde oyle birsey hissettigimi hatirlamiyorum ama iste konusup tedirgin ettiler beni .. dusunceleriniz nedir bu konuda yazarsaniz sevinirim ..