Herkese merhaba,

henuz evlilik aşamasında olan arkadaşlardan konumu okumamalarını tavsiye ederim zira evlilikten soğuyabilirler

gelelim mubarek kayınvalideye..

Kendisi 50 ’li yaşlarında,kızıyla birlikte yaşayan (eşinden ayrıldı),zevkleri icin yaşayan,yarınını duşunmeyen,yaptığı her şeyin mumkemmel olduğunu yanlışların yalnızca etrafında kişilere ait olduğunu duşunen,her soylediğinin doğru olduğunu kabul edilmesini bekleyen,yoruma kapalı,ilgi hastası,kusur bulucu, memnuniyetsiz bi hanım.
E peki okaliptus sorun nerede? Geliyorum efendim orayada geliyorum.

bu hanım evliliğimizin 1.haftasından itibaren her Allahın gunu beni,bana ulaşamazsa eşimi taciz edercesine arıyor. Boyle peş peşe alacaklı gibi. Gunde 5-6 kere. Tamam diyoruz ya arasın evladı sonucta. Bi bakıyoruz bu cağrılar sabahın 7sindede olmaya başladı gecenin 1 indede. Neyse yataktan sıcrayışlarımızla birlikte telefonu acıp duyduklarımızla şok oluşlarımız nicedir. Kadıncağız bizi gecenin yarısında aramış cunku CANI SIKILMIŞ. Aynen gamsız gamsız canım sıkıldı sizi arayayım dedim diyor. Aramasın annen soyle lutfen benim zaten uyandığımda bi sure kendime gelmem zaman alıyor bide bu şekilde aranınca hepten irkiliyorum dedim. ( yazık bana, o zamanlar kibar biriymişim.) bi sure kesti sesini. Ama bir sure. 1 ay sonra cat kapı gelmeler başladı. Yeni evliyiz kocamla sevişiyor olabilirim değil mi? Zonk diye gelmek ne demek? Eşim kendi diliyle anlatmaya calıştı anacağızına ama eşek hoş laftan ne anlar?
Kıyafetimi beğenmedi, sacımı beğenmedi,fiziğimi beğenmedi,evimin dekorasyonunu beğenmedi herkesin yanında benim olduğum olmadığım her ortamda beni kotuledi. Tek bir kere yalandan kuzum dediğini hatırlamam.
Ailemin ve benim evlilik surecinde tek bir isteğimiz olmamasına rağmen hep isteyen taraf bizmişiz gibi muamele gordum. Gordum diyorum cunku aileme bu olup bitenleri asla anlatmadım onu kotu bilsinler istemem.
Yemek yaptım beğenmedi rezil etti misafir ortamında.
Hediye aldım gucumun yettiğince kucumsedi.Bunu alacağına hic almasaydın dedi.
Allah razı olsun Cebinize bin bereket dedim genclerin ağzına bu tarz cumleler yakışmıyor yaşlı işi gibi geliyor bana,teşekkur et gec dedi sustum. Allah ’a havale ettim.
Ailemin maddi durumu iyi derecesinde onu bi ara taktı kafasına,aldıkları giydikleri bile ona konu oldu.
Her allahın gunu birlikte olmak istedi,gelin gelelim kalın kalalım modunda. Ki ben bu tarz misafirciliklerden oldum olası hic hoşlanmam. Eşim gitti gordu duzenli olarak,kadın yine tatmin olmadı hep benide dahil etmek istedi. Eğleniyordu cunku benimle.
Calışırken dahi gelmek istiyordu reddettim. Kendisi saniye başına 500 kelime sarf etme kapasitesine sahip olduğundan.
Bu yaşattıklarının yalnızca %5i falan olabilir bu arada.

eşin armut mu o ne yapıyor diyorsunuz dimi?

Yuzlerce kez konuştu,kustu konuşmadı,yanlışlarını yuzune vurdu. Benimle aynı ortama sokmamaya calıştı ama gercekten anlamamakta direniyor kadın onada bişi diyemiyorum artık.

Sonra kendine gel dedim ya bu kim seni bu kadar aşağıya cekiyor?
O geldi ben acmadım. O aradı ben duymadım. O kendi kendini davet ettirdi kabul etmedim.
Hediyenin H sini gormedi benden.
Masadayken O konuştu ben salatadaki domatese odaklandım mesela. Sallamadım.
Ama artık tukendiğimi hissediyorum. Bu evdeki tek kavga ve tartışma sebebinin o olduğunu bildiğim icin artık icim almıyor onu.
her taktığı kulp kanıma dokunuyor.

ne yapayım hadi bana akıl verin.

Siz bu durumda olsaydınız eşiniz ve annesine karşı duruşunuz ne olurdu?
Hurrem (adını unuttum)gibiyim be Caresizlik&tukenmişlik mode on.