İyi akşamlar hanımlar , 9 yıllık evli ve bir cocuk annesiyim. Eşimle severek evlendik evet kendisini bu son bir kac gundur sevemiyorum . Bu akşam konuşmak istedim, evlilik terapistine gitmeyi soyledim ama onun her zamanki yaptığı beni sindirmek tum sorun bendeymiş gibi davranıp konuşmayıp bile telefonunda videolar izlemeye devam etmesi oldu.
biz eşimle konuşamıyoruz ,beceremiyoruz konuşmayı . Ben kendim icin her zaman haklıyım tum sorun problem sende ve senin ailende demiyorum objektif olup kendi hatalarımı ailemin yanlışlarını anlatıyorum onun ailesi ve kendisinin yaptıklarını anlatmaya calışıyorum onu kırmadan itici olmadan ama yok bir ileri seviyeye gecemiyoruz . Cocuklada aynı on dakika masada kağıt kalem zor sabrediyor oğlum 5 yaşında.
Artık evin icinde kendi kendime konuşmaktan duşunmekten dişlerimi sıkmaktan deli olucam sanırım. Zaten kendimi coğu zaman onun bir erkek arkadaşıymış gibi hissediyorum . Aileme konuyu actığımda sen yanlış anlıyorsun abartıyorsun ne istiyorsun daha seni gezdiriyor , eve vakitli geliyor , ama kimse dort duvarın icerisinde ne yaşandığını bilmiyor ki. Evet eşim bana fiziksel şiddet uygulanıyor ama psikolojik olarak uyguluyor, kendime olan ozguvenimi kaybettirdi.
bir ev icerisinde yokmuş gibi hissedilmek cok ağır geliyor , konuşuyorsun ama goz teması yok , karşında yada ben duvarmışım gibi hissettiriliyorum . Soyluyorum saclarıma yanağıma en son ne zaman dokundun o an bir dokunuyor al dokundum veya sen gel yanıma sen konuş sen temasda bulun oluyor cevabı.
kendime değer veremiyorum , birşey yakıştıramıyorum , en son kuafore ne zaman gittim hatırlamıyorum . 33 yaşındayım calışan bir anneyim inanın koca yaz bir kere siyah bir elbisemi giyip işe gittim sadece bir kot bir tişort spor ayakkabı ile gidip geliyorum. İcimden gelmiyor. Guzel olmuş , yakışmış hoş gorunuyorsun kelimelerini duymuyorum bile.
bu akşam yine boyle bir konuşamamazlık yaşadık , adliyeye gidebilirsin , cok istiyorsun gitmeyi dedi. Son iki haftadır olduğu gibi iki yabancı gibi evin icerisindeyiz.
evet oda yoruluyor iş yerinde evet ekonomik sorunlar yaşıyoruz evet herşey dort dortluk değil ulkece sorunlar yaşanıyor ama benim huzurum evimde yuvamda boyle olmak cok ağrıma gidiyor. Jestler ,surprizler yapıyorum evde başbaşa konuşacağımız sohbet edeceğimiz ortamlar hazırlıyorum sonunda tamam dikkat edicem senin uzulmene gonlum hic razı olmuyor seni uzuyorum farkındayım diyor ama sanki o Adamla bu adam tamamen ayrı kişi oluyorlar.
cok yazdım kusuruma bakmayın yoksa icimde patlayacaktı .