Merhabalar …

hatta yıllardır giyimime kapalılık olarak bayağı dikkat ediyorum acık olmama rağmen uzun kollu giyerim , kalcayı ortecek şekilde giyinirim vs. yani aslında mesela tesetture de girmek istiyorum ama aynı şekilde sırf insanlar aa kapanmışsın gibi soylemler olacağı icin cok utanıyorum bu sebepten bunu da hep erteliyorum
Biraz dağınık bi konu oldu cok toparlayanadım kelimeleri
Ama uzun lafın kısası bu gereksiz utangaclıklarım beni coook yoruyor
Edit
Herkese tek tek ayrıca cok teşekkur ederim
Soyledikleriniz bana hem cok iyi geldi hem de beni biraz duşundurdu
Ozguvenim kendimi bildim bileli eksik yani sadece kilodan oturu degil genel anlamda kendine guveni olmayan bir insanım
En basitinden ornek verecek olursam mesela okul hayatımda da oğretmen tarafından bir soru sorulduğunda cevabı bilmeme rağmen el kaldırıpta soyleyemem sonra bilmediğim bir soruyu hoca şahsi olarak bana sorar bu sefer de kendimi rencide olmuş hissederim gibi gibi ..
genelde cevremde beğenilen bi insanım ama hep beni sevdikleri icin oyle gorunuyorlar duşuncesindeyim kendimi guzel hissedemiyorum ve bu konu aslında benim icin o kadar onemli ki. Sosyal medya hicbir şekilde kullanmıyorum fotoğraf cekilmekten hoşlanmıyorum cunku kendimi gormeye tahammul edemiyorum
yakın zamanda burun ameliyatı oldum onceliğim sağlık sorunuydu ama ben şekline de cok takıntılıydım (doktor dahil tum cevrem goruntu olarak sorunlu olmadığını soyluyordu ) yaptırdığımda cok mutlu olacağımı duşunuyordum ama hala tatmin olmadım bu defa diyorum ki cenem geride dudaklarım ince gozlerim niye boyle vs.
Kilo verdiğim donem cok taktir edildim ama aynı zamanda cok kotu tepkiler de aldım kaşık kadar kalmışsın , eski guzelliğin yok.. vs
Bilmiyorum insanları cok takıyorum ama insanlardan da ote kendi icimdeki sesi susturamıyorum ve kendi icimdeki ses kendine dair hicbir şeyden haz etmiyor
her şeyden once şu catlak kafamı bi tamir ettirmeliyim sanırım