benimde başka bir hikayem var . 7.5 senedir evliyim . 3 cocuğum var 4.cuye hamileyim .
evlendiğimizden berli eşim hep ailesine para gonderir hesapları bir . 3 erkek kardeşler en buyukleri 4 senedir calışmıyor doğru durust .
eşim calışıyor birde kucuk kardeşi .
bu 2 sinin calıştığı 3 eve gider .
-benim evim
- kucuk kaynım bekar evi var
- kayınvalide kayınpeder evi etlim ve cocukları ile aynı evde kalıyorlar .
evlendigimden berli bu 3.cu defa gelişim yurt dışında yaşıyorum .
3 defa gelmeme rağmen cok sıkılıyorum . Sırf torunlarını gorsunler diye geliyorum .
Bana karşı bir kotuluklerini gormedim arkamdan konuşuyorlarsada gunahları boyunlarına .
saygıda kusur etmedim hic .
eşim Erzurumlu ben Hataylıyım .
şimdi geldiğim zaman hep burda kalmamı istiyorlar . Hic istemiyorlar hataya gitmemi . Evlendiğimden berli 2 defa gittim hataya . Neymiş ben annemi babamı zaten Fransa ’da goruyormuşum . Ya size soruyorum herşey anne baba demek mi ? Benim doğup buyuduğum yer orası . Ozluyorum.
geldigimizden berli hep para bizim cebimizden cıkmış . Bir tane altın yuzuk aldım beğenmediler bune dediler .
eşim tutmuş ankestre fırın almış .
ben Hatay ’dan gelirken annem salca yaprak zeytin baya birşey koydu evime goturmem icin yemin ederim hepsini burda bıraksam yok demezler .
Etlimde hamile dedim belki hafta ici cocuklarımızda alıp Erzurum ’a gezmeye gideriz dedim . Gotursem gelecekler .
bana ne dese iyi gitmişken bebeklerinde alışverişini e-bebekten yap gel . Para bizden cıkacak . Kime ne .
ya konuşacak cok şey varda susuyorum. Kızlar ne yapmalım zaten gidersem bir daha uzun sure gelmem en son 3 .5 yıl once geldim . Bu sefer gidersem 5-6 yıl gelmem .
bugun cuzdanımda son 100 TL kalmıştı eşim onuda aldı babasına verdi dugun varmış takı taktı. Zerre kadar gonlumde yoktu o parayı vermek . Kızlar sabrediyorum ama nereye kadar .
eşimin sadece annesi babası olsa başımın ustunde derim para veririm ama herşey icin parayı biz veriyoruz hic kimse sormuyor para var mı diye . ???
cok sıkılıyorum kızlar yanlış bir soz soylemekten kalp kırmaktan cok korkuyorum. Bir haftamız kaldı ondan sonra donuyoruz zaten dişimi sıkacam inşAllah patlamam .
birde kayınpederim Hatay ’da 15 gun kaldım diye cok kalmışsın diyor . ? Kendilere gelince 1.5 ay bana gelince 15 gun Allahtan revamı kızlar ya ? Cok doluyum inanın .