Merhabalar hemen konuya girmek istiyorum o kadar bunaldim ki dertlesecek birilerine ihtiyacım var annem ve babam emekli bir erkek kardeşim var . Eskiden beri ufak tefek ayrımlar hep olurdu ama artık yaşlarımız buyudukce yapılan ayrımın oranı da arttı. Mesela eskiden ben harclık istediğimde bana yok dediklerinde 1 saat sonra kardeşim isterse cıkartır verirlerdi neymiş erkek cocuk parasız olmazmış. Annem ben sofrayı toplamadigimda ya surat asar ya soylenir ama kardeşim ve eşinin sofralarına kadar kurar belki kucuk şeyler diyeceksiniz ama artık kalbim kaldırmıyor. Babam zaten beni hic gormuyor. Ama en son tek bir evleri vardı kardeşimin duğununu yapmak icin onu sattılar bana o evden en ufak bir para vermediler ve benim eşim de o zaman işini kaybetmişti. Ev satarak kardeşime yaptıkları duğune ben ikinci el elbiseyle gittim. Ben bu durumla nasıl baş edeceğim bilmiyorum belki bir akıl vereniniz olur artık ayrım yapmalarını kaldıramıyorum annemle konuşamak istiyorum ama benim tansiyonum var kaldıramıyorum diyor konuyu bile actırmıyor ima bile etsem ayrım yaptıklarını asla kabul etmiyorlar