Merhaba, sabahtan beri ağlıyorum ikisindende nefret ediyorum.
26 yaşımdayım, orta duzey bir uniden mezun olduktan sonra cok duşuk bir ucrete bir sene kadar calıştım, sonra kuculmeye gittiler işten cıkarıldım ve iş bulamadım vs derken gecen sene kpssye hazırlanmaya karar verdim tam bu surecte seneledir evde oturan annemin iş hayatına gireceği tuttu arkadaşının cocuğuna bakacaktı sabah 7 akşam 7 ve evde erkek kardeşimde vardı ve ben sabah kalkıp akşamdan kalan mutfağı toplar kahvaltı hazırlar mutfak toplama, sonra annem arar camaşırı yıka as, sonra her gun uğraştıran yemekler corba salata tarator isterdi onları yap ye mutfagı camaşırı topla, haftada 2 gun temizlik yap Pazara markete ben gittim ve sınavım elbette berbat gecti.
Anneme kac defa bak pandemi var bende evde derse vakit bulamıyorum desemde işi bırakmadı akşamdan yemeği falanda yapmadı haftasonuda dinlendi temizlik yapmadı bu arada işe girmesi şart değildi birikimişimiz ve babamdan kalan 2500 civarı maaşımız vardı. Kpss bittiği gibide işten ayrıldı. Şimdi YDSye calışıyorum evde.
İğrenc bir erkek kardeşim var annemde ona tapıyor resmen. Annem evde canavar dışarıda melek olan birisi kendi ailesi bile gercek yuzunu bilmez herkes benim anneme eziyet ettiğimi falan duşunur cunku kendi oyle anlatır.
Kucukluğum annemden dayak yemekle gecti mesela seslenirdi Camdan oyun oynadığın yeter eve gel derdi ben 2 dakika sonra geldiysem hortumla dayak yerdim, bisikletten duştum dişim kırıldı diye neden dikkatli surmedim diye heryerimi sıkıp morartmıştı, kucukken bir kere tuvaletten cıkarken ciş yapmıştım ama olcuyle su dokmeyi unutmuşum diye surukleyerek beni tuvalete goturup şacımı yuzumu cişe surmuş sonra soğuk suyla beni yıkamıştı.... Defalarca oyuncaklarımı kırdı ve cope attı, teyzemlerimde normal değil kucukken teyzemin bir biblosu ruzgardan duştu kırıldı ben o an salonda oyun oynuyordum diye beni nasıl dovduler.. Ama uzerinden yıllar gecti ve hepsinin tek dediği benim cok yaramaz olduğum annemin beni dovmekte haklı olduğu oldu.
Kardeşim bana surekli hakaret eder bencildir onu ne kadar sevsem sarılsam birlikte birşeyler izlesekte sinirlendiği an canavar oluyor gecen hafta telefonunu şarjdan cektim elektrik supurgesini taktım sonra geri takmayı unuttum diye sinirinden 200 tlye daha yeni aldığım kulaklığımı kopardı, bende delirdim birbirimize girdik annemin bana dediği şeyse bu cocuğu sen boyle şiddet eğilimli yaptın delirtiyorsun cocuğu falan ve bunları kardeşimin yanında soyluyor bende anneme beni kim şiddet eğilimli yaptı peki dedim, bana sen milletin cocuğu gibi akıllı değildin deyince bende anneme sen sanki kucukken beni sevdinde sende kimsenin annesi gibi değilsin dedim, bana ne dedi biliyor musunuz benim eşim uzaklarda calışıyordu sizi tek buyuttum ben nasıl başkalarının annesi gibi olabilirim sonrasında bana klasik bir ton beddua etti.
Kardeşim surekli pc oynar dersleri berbat ama aile boyu herkesin benden beklediği atanayım anneme yeni ev alayım,kardeşimi ozelde okutayım bilmem ne sanki 100bin alacağım.
Kardeşimin iki hafta sonra yazılıları olacak ve bu sabah dedim ki internetten kop biraz derslerine calış bak yazılın var dedim kendisi lisede okuyor, bir anda kardeşim bağırdı cağırdı bıktım senden karışma bana diye aoa nasıl bağırıyor ben sus dedikce odasını dağıttı falan annem geldi ve annemle ikisi başladı sanane sen kendine bak kpssyi kazanamadın, sen tıp mı okudun karışma cocuğa diye, sonra odama geldim annem gitti mutfağa biraz sonra kardeşim odama geldi nasıl delirdi anlatamam size geldi 10 tane yumruk attı tekme attı sonra bağırmaya başladı ben ona vurmuşum gibi ve modemi kapattı anneme nasıl rol yaptı..... Annemde nasıl bağırıyor bana tum komşular duymuştur anneme sus anne bağırma dedikce bana inşallah geberirsin kurtuluruz cocuk nasıl bağırıyor nasıl vurmuşsun gun yuzu gorme neler neler dedi... İkisinede diyecek sozum yok bunları evde haftalık yaşıyorum zaten bir anne ve kardeş nasıl boyle olabilir?
İkisindede kurtulmak icin tek carem atanmak, ailem yuzunden hep hatalar yaptım yanlış erkeklerle hep bana acı cektirecek erkeklerle oldum, ozguvenim oyle yerlerdeki, dışarıda herkes beni sever cok farklı biri gibi bilirler annemle tanıştı coğu arkadaşım onlara melek bana şeytan...
Ve annemi eve gelen yakın arkadaşımla 5 dakika baş başa bırakayım hemen halamı kotuler benim kucukluğumden bahseder, ben cok cektim bunları tek buyuttum kaynım bize para vermez tek umudumuz bizim kız guzel bir işe girsede fakirlikte kurtulsak gibi oyle şeyler soyluyor ki(Bu arada annemin cektiği birşey yok babam doven soven birisi değildi genelde farklı ulkelerde falan calıştı manevi olarak yanımızda olamadı yanı zaten babam yanımzıda değildi,annem kendini acındırmaya sever babam oluncede annemin hayatında yıkım olmadı yanı) bin defa uyardım teyzemlerimde ayni ama anlamıyorlar ben onların bu huyu yuzunden gecen sene arkadaşım diş hekimi kuzeniyle beni tanıştırdığında, arkadaşımdan dolayı ailelerinin ne kadar guzel olduğunu oyle iyi biliyordum ki sırf ozguvensizliğimden ailemin bu iğrencliklerinden beni değersiz gormelerinden dolayı bende kendimi cocuğun ailesine layık gormedim ve ne kadar ısrar etsede bitirdim konuşmamızı.
Bazen diyorum ki olsem arkamdan uzulurler mi oyle eminim ki gozyaşlarını bile milleti kandırmak icin dokerler... Neden boyle bir ailem var keşke olsem kurtulsam hepsinden....