6 yıl once lisedeyken tanıştık onunla. 6 yıldır birbirimizi tanıyoruz ama devamlı bir ilişkimiz olmadı. Ayrılıklarla gecen koskoca 6 yıl... En başından beri ipleri ona vermiştim her konuda daha cok cabalayan bendim. Normal olarak hicbir şekilde sağlıklı bir ilişkimiz olmadı. Ayrıldım ve bu sefer gercekten bitti dediğim zamanlarda yeniden benimle iletişime gecti. Yuzyuze goruşup konuşmak istediğini soyledi. Kendimi biraz naza cekip sonra kabul ettim. Oncekinden farklıydı konuşmaları uzun uzun pişmanlığını dile getirdi. Beni ailesiyle tanıştıracağını soyledi. Tabii ki sadece lafta olabilir diye tamamen inanmadım zamana bıraktım. Eskisi kadar ilgilenmemeye calışıyorum. Artık bu ilişki icin o emek harcasın istiyorum. İlgisi eskiye nazaran daha fazla ama devamlılık bekliyorum gercekten inanabilmek icin. Bu surecte bana onerebileceğiniz şeyler var mı? Yeniden yıpranmak istemiyorum. Bir de beni ailesiyle tanıştırması ne zaman uygun olur? Ne kadar sure sonra aile meselesini dile getirmeliyim? Ya da ondan mı bir adım beklemeliyim?