Arkadaşlar merhaba oncelikle sizden ricam cevap yazicaksaniz lutfen kırıcı olmayın cunku zaten sıkıntı ve stres icerisindeyim sadece siz olsanız ne yapardınız beni kendi yerinize koyun o şekilde cevaplayın .
2 yıllık evliliyim ve 9 aylık bir bebeğim var . Eşimin ailesiyle aynı semtte oturuyoruz gorumcemle ise aynı binada ( baştan hata). Gorumcem aşırı patavatsız ve laf sokmayi adet edinmiş birisi . Bense cekingen kalp kırmaktan cekinen biriydim ama beni cıldırttılar artık . Onlara hic birşey yapmadım ama benden herşeyi beklediler iş yapmamı surekli onlara gidip gelmemi . Hatta kv.cocuk olsun artık annene bile gitmiceksin dedi ama kendi kızı gun aşırı ona giderr . KV de aşırı patavatsız bilgisiz cahil bı kadın koyde buyumuş eşinden şiddette gormuş şiddeti bile olsun kocandir şeklinde duşunen birisi . Eşimle ailesi yuzunden cok tartıştık ve artık ne eşimin nede benim ona tahamamulum kalmadi. En yıkıcı şey ise gorumcemin kocama benimle ilgili kotu mesajlar yazması esiminde sadece tamam boşver ile yetinmesi beni cıldırtan en son şeydi . Ailesinin hatalarını gormez onu doldururlar ruhu duymaz asla yakistirmaz onlar bizim iyiligimizi istermiş ama ben fesatmisim . Daha da cok ailesine zıt aldım . Ve bunun sonu şiddete kadar geldii bana vurdu hemde bebeğim kucagindayken . Ve bu ilk değil oncesinde de oldu bana vurup sonra uzuluyor yapmak istemiyorum ama cok ustume geliosn aciyorum sana uzuluyorum diyor hasta ruhlu . Ve ben bunlara sustum babası hastaydı yoğun bakımdaydi kimseyi uzmek istememiştim ama patlak verdi cunku tekrarladı . Şuan ailemin yanindayim . Eşimde algılama sorunu da var denilen şeyi anlamıyor ailesinden bazı kişiler bile dolduruşa geldiğini anladı benim ailemde şahit oldu bizzat ama kendisi farkında bile değil cnku olayları yapılanları algilayamiyor onları kotuluklerini goremiyor hep beni suclu konumuna getiriyor ailemde bana şiddet gosterdiği icin ondan şuan nefret ediyor bir kere yapan yine yapar diyor . Son bir şans daha istiyor . Eşimin kafa yapısı duzelmedikce hic bir sorun cozulmicek cunku sorun esimdee keşke biraz anlasa gorse ailsiyle kendi yuvasındaki sınırı cizememis bir insan benim soylediğim herşeyde ona yanlış geliyor kendini kapatmış bir insan yeni duşuncelere acık değil bakış acısı cok dar. Gorumcemle alt ust oturuyoruz ve ondan aşırı nefret ediyorum o evden taşınmak istedigimi soyleyecem kabl etmezse gule gule diyecem . Bliorm eşimin kafa yapısı boyleyse tasinmakta cozum değil ama sadece ailesi konusunda bana bukdr kotu davranıyor aslnda iyi bı insan ama konu ailesi oldumu toz kondurmuyir ne yapcm nolur fikirlerinizi benimle paylaşın . Aslında hic icim yoo o eve gitmeye ve kocama karşıda icimde soğukluk var duygusal duşunuyorum belkide mantıklı duşunduğumde defolup gtsin diyorum boyle adam duzelmez diyorum