Merhaba,

Daha once bir konu acmıştım, bir cok kişinin kalbini kırdım. Ozur dilerim. Konuda belirttiğim sorunlar nedeniyle ne yazık ki boşanma kararı almış durumdayız. Konuyu merak edenler Buradan Okuyabilir: Başıma Durduk Yere Dert Aldım

Kısaca ozet gecmek gerekirse,

Eşimle o gunden beri maalesef bir soğukluk vardı aramızda. Eşim eski neşesini kaybetmiş, surekli duşunceli şekilde duruyordu. Arkadaşları cağırıyordu gitmiyordu, surekli sigara icip duşunuyordu. Soruyordum herhangi bir sorun yok genel diyordu. Ta ki bugune kadar..

Akşam işten geldi, yemek yemedi direkt balkona cıktı sigara icmeye başladı. Ne oldu konuşmak ister misin dedim otur dedi ve başladı.

Doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor. Duşunuyorum duşunuyorum aklımdan cıkmıyor. Sanırım cok yıpranmışım ama icimdeki sevgiye guvenerek hep bunu baskılamışım. Ama son yaşanan olaylar sonrası, sorunları fazlasıyla icime sindirdiğimi ve bir gun patlama noktasına geldiğinde cok daha kotu olacağını ve ruhen bize zarar verebileceğini duşundum. Yani sorunları aşamaz duruma geldim. Duşunuyorum, sağa ceviriyorum sola ceviriyorum ama olmuyor. İcimdeki kırgınlıklar gecmiyor. Ben biraz ayrı kalmamız gerektiğini duşunuyorum. Cunku artık kafamı toparlayamıyorum, işimi yapamaz hale geldim. Ve mutsuzluğum ne yazık ki dışarıdan da farkedilebilir hale geldi. İnsanlar ilk defa bana senin canın neden sıkkın diye sormaya başladılar. Eğer bu soru bana soruluyorsa, muhtemelen farkında olmadığım ciddi sıkıntılarım varmış ve ben bunları hep gizlemişim. O nedenle bir sure ayrı kalalım, olcelim bicelim ve tartalım sonucu ne olacaksa buna zaman ve kalplerimiz karar versin dedi.

Sure ne kadar peki dediğimde ise belki 15 gun, belki 1 ay dedi. Yani eşimin huyunu bildiğim icin ve boyle bir şeyi cok zorda kalmadığı surece istemeyeceğini bildiğim icin kabul ettim, peki dedim. Ama yine yuvamıza doncez dimi dedim, zaman gosterecek dedi.

Yarın mesai bitiminde işten cıktığımda hazırlanmış olursun, birlikte gideriz seni ailenin yanına bırakır ben donerim senin icin uygun olur mu dedi, bende peki dedim.

Kısacası durum sanırım boşanmaya doğru gidiyor. Bu saate kadar durdum durdum kafayı yeme noktasına geldim duşunmekten, bende buraya yazıp icimi dokmek istedim.

Lutfen kırıcı şeyler yazmayın..