Herkese merhaba

10 gun once filan oğluma spor ayakkabı almak istiyordum . İnstagramda takip ettiğim bir sayfadan baktım ozelden konuştuk modeli soyledim cm soyledim oda 22 numara olur dedi ki 1 cm kadar da buyuk soylemiştim . Bunların internet sitesi de varmış oradan odeme yapınca kargo olmadığı icin oradan sipariş verdim . Urun kargoya verildi ama elime ulaşması uzun surdu neyse bugun urunu geldi . Oğluma denettim ve asla olmadı boyut olarak tam (1 cm buyuk soylememe rağmen ancak oldu tam soylesem oda olmazmış ) satıcı ile iletişime gectim değişim istedim ayrıca urunun kalitesini de beğenmediğimi soyledim bir daha alışveriş yapmayın o zaman dedi uslubunu hic sevmedim o an . Urunu değişim icin aynısının 2 numara buyuğu yok dedi . Ben urunu kargoya verecekmişim kargo ucretini odeyecekmişim paketin icine de bana yeni urunu yollamaları icin para koyacakmışım . Bende nereden bileyim yeni urun yollayacağınızı 80 TL lik ayakkabıya neden 30 TL kargo odeyeyim dedim . Ayakkabın icindeki keceyi cıkardığınız zaman ici tam 14 cm verdiğiniz olcu bu dedi . Yani kucuk numara soylemiş bana . Hatta eğer ayağı etli taraklı ise 2 numara buyuk almanız lazım demesi gerekiyormuş cunku icindeki o kalıp aşırı kalın