Arkadaşlar merhaba konum dertten sayılmaz belki ama benim kafama cok takılıyor bu arada konuyu yanlış yere acmış olabilirim affola…
Ben işyerinde tek calışan bir kadınım on muhasebe ve sekreterliğine baktığım bir işyeri var bu işi bilen birisi ancak aynı firmanın (kurumsalız) farklı bir noktasında calışan kişi olabilir ki oyle bir kişiyi de işi oğrendiği icin kimse işten cıkarmaz yani her gelen oğrenmek zorunda kalacak…
Malum durumumdan dolayı işten ayrılacağım icin yerime birini bulma işi bana duştu İŞKUR aracılığı ile 39 yaşında bir ablamızı buldum konuştuk kabul ettim ancak farkediyorum ki bilgisayar kullanımı yavaş ve işimizin %50 kısmı bilgisayar ancak kalan %50 olan beyin ve el becerisi gayet guzel hızlı oğreniyor ama bilgisayar konusunu kafama cok takıyorum sizce zamanla alışır mı şuan 1 haftalık deneme surecindeyiz yine iyi kotu oğrendi ama hala İŞKUR dan o kadar cok telefon alıyorum ki ister istemez icinde kim bilir kac tane iyi bilgisayar kullanan vardır diyorum…
Yani ne yapacağım bilmiyorum sizce iyi olmadığını ilerleyemeyeceğimizi soylemeli miyim yoksa oğrenir mi onunde benimle beraber gecireceği 4-5 ay kadar bir sure var geliştirir mi kendini ? İstek goruyorum ama istekle olur mu bilmiyorum …