Herkese iyi akşamlar kızlar.
Şimdi kısaca bi ozet gececeğim 5 yıldır evliyim 2 cocuk annesiyim 2 ve 4 yaşlarında cocuklarımı bakacak kimsem yok desteğim yok yani bakıcıyı da ben bırakmam yani bırakamam bu sebebten oturu calışmıyorum.
Eşimle genel olarak mutluyum cok buyuk sorunlarımız yok anlaşıyoruz.
Şimdi benim sorunum eş ailesi gecen gun olan bir olayı aktarıyorum kucuk kaynım torpille bir işe girdi işci sınıfı devlet işi ama işte torpili falan ayarlandı işi oldu kendi ilkokul mezunu.
Kaynanam başladı sen orda memur bi kadın bul evlen birinci sınıf kadın alacaksın falan filan bir suru boş laf.
Ben universite mezunuyum cocuklardan once calışıyordum boyle sınıflandırma yapmasına cok gıcık oldum arada laf vurmalar falan genel olarak ilişkimiz iyi Ama şu aralar cok gıcık olmaya başladım. Kendi kendine kıyaslamalara falan girdi daha ortada olmayan gelinle neyse benim sorum şu şimdi ben eş ailesine doluyum bi kac olaydan sonra ama eşimle aramızda hic aile lafı sozu gecmedi ben hep es gectim cekiştirmedim acaba diyorum icten ice bi yoklasam mı duşuncelerimi ona da soylesem mi annen boyle boyle yapıyor diye..