Selam…
Bu konuyu pek detay vermeden anlatmam gerek cunku cok mide bulandırıcı bir iş. Diyelim ki cok yakın bir kadın akrabanız (kardeş/kuzen) artık kimle cok yakınsanız oyle duşunun. Size senelerce evliliğinde korkunc mutsuz olduğunu anlatıyor. Eşi duzgun kendi halinde bir tip. Boşanmak istiyor boşanamıyor senelerce mutsuzluğunu dinliyosunuz. Siz ne kadar yapma etme deseniz de sizi ve kimseyi dinlemiyor. Bir akşam size geliyor(eşi ve cocuğu sizde kaldığını biliyor) ve icki iciyor. Gecenin bir saatinde ise o gune kadar hic adını duymadığınız bir adamın evine şimdi cıkıp gideceğini soyluyor. Siz ne kadar tutmaya calışsanız hatta ustune kapıyı kilitleseniz de sizi asla dinlemiyor ve gecenin o saati ickili cıkıp gidiyor. Dediğim gibi bu kişi belki kardeşiniz belki en yakın kuzeniniz yani arkadaş falan da değil. Yıllardır yediğiniz ictiğiniz ayrı gitmeyen bi insan.
Şimdi sorum şu, siz kendi ailenizin de cok uzuleceğini, bu kişinin boşanacağını bilerek bunu eşine soyler misiniz? Yoksa bu kişinin kardeşimdir kuzenimdir vs ailem uzulmesin yuvası dağılmasın diyerek bu yaptığı pisliğe alet olur sırrını saklar mısınız? Bu artık benim icin kapanmış bir olay fakat doğru mu yaptım yanlış mı farklı birileri daha yorumlasın istedim.

not: maddi sebeplerden boşanamıyor.