Eylul 2011'den beri T20 kullanıyorum, 3 kez servise gonderdim, son gittiğinde telefon yenilendi yani anakartı değişti ancak problem hala devam ediyor.
Telefon 3G olarak internete bağlanıyor (ekranda "H" harfi cıkıyor) ve Wi-Fi Hotspotu acarak dizustu bilgisayarımı telefon uzerinden internete bağlanıyorum. Bir sure sonra internette sayfalar acılmamaya başlıyor. Telefon uzerinden interneti kapatıp acınca tekrardan bilgisayarımdan internete girmeye devam edebiliyorum. Bir sure sonra yine kesiliyor, telefon uzerinden interneti tekrar kapatıp acıyorum.....bu boylece devam ediyor.
Hatta internet paketim aylık 4GB olduğu icin zaman zaman Bittorrenti kullanarak da dosya indiriyorum. EKrandan indrime hızı giderek yavaşlıyor ve en sonunda duruyor. Telefon uzerinden interneti kapatıp acınca tekrardan indirmeye devam ediyor (450 kb/sec'a kadar hız gordum)
Bu tur bir problem yaşayan yada neden kaylandığını bilen varsa deneyimini paylaşabilirse cok sevinirim. Bu problem yuzunden telefonu satmayı duşunuyorum.
Turkcell T20 Wi-Fi Hotspotta bağlantı problemi
Android Telefonlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Turkcell T20 Wi-Fi Hotspotta bağlantı problemi