Herkese hayırlı akşamlar 17 yıllık evliliğimde nerdeyse hic yuzum gulmedi
Eşim alkol kullanan biri alkol aldığı icin tartistigimda ne var ictiysem ben seni dovuyormuyum sovuyormuyum ben ickiye para harcamam sanki her seferinde başkası ismarliyor gece gec saatlere kadar eve gelmez sabaha kadar gelmediği zamanlar bile oldu
O zamanlar buyutuyor abartıyor oldum kustum surat astım diye barışana kadar icmeye sorumsuzluk yapmaya devam etti hic paylaşım yok birlikte dışarı cıkmak alışveriş yapmak kesinlikle yok bunlardan şikayet ettiğim zaman yine buyutur oldum doğru duzgun calışmaz kira elektrik su odemez kazandığını dışarda yer kendine alışveriş yapar bana bir corap alır sağolsun İlgi alaka sıfır birde ustune idare etmek sıkıntılarla boğuşmak zorunda kaldım okadar cok şey yaşadım ki yazsam hepsini sigdiramam buraya bir kac kez ayrılma aşamasına geldik etrafındakiler evlilik otursun gecer bunlar yuva hemen yıkılmaz mucadele et falan bende acıkcası kandım yalanlarına ya ben cok kıyımsız bir insanım ama bana cok guzel kıydılar
Baristiktan sonra bir kac ay herşey guzel taki ben bir şeyden şikayet edene kadar kucucuk tartışma kocaman kavgaya donuşur hayatta siyaha siyah dedirtemwm beni gece bırakır gider arkadaşı yada akrabası cağırsin hayatta duşunmez korkarmı diye evde yalnız kalmaktan cok korkarım cok iyi bilir olum kalım meselesi olsa problem değil keyif icin hic unutmam bana bir tartışmada arkadaşım senden daha onemli benim icin demişti gerci soylemesine gerek yoktu zaten herşey ortadaydı hasta olurum umrumda degil ağlarım umrunda değil terk edince değerli olurum bugune geleyim ipler kopuk evde iki yabancı gibiyiz cinsellik yok hic birşey yok sadece kağıt ustunde evliyiz şuan onu cezalandirdigimi duşunuyor intikam alıyorum sanıyor ki alsam hakkimdir ALLAH'A havale ettim benim intikamımı nasıl olsa alacaktır tartışmak istemiyorum aynı evde olduğum icin ustume geliyor ve tartışıyoruz diyorum 17 yıl ben koca gormedim herkes benden daha kıymetli oldu evine karına sahip cıkmadın maddi manevi hicbir sorumluluğunu yerine getirmedin şimdi neyin hesabını soruyorsun butun yaptıkları benim yuzumden miş ben ona surat asmasam bunların hic biri yaşanmazmis ne bekliyodun dedim herşeye susup otursaydim sabahlara kadar beni yalnız bırakan adam varlık icinde bir liraya muhtac bırakan adamı baş tacı mı edeydim o beni cok seviyomuş o bana hic birşey yapmamış cenemden yaşamışım bunca şeyi