İyi gunler herkese.
Ben 3 yıllık evliyim bir de hamileyim arkadaşlar. Evlendiğim gunden beri tek ciddi sorunum kv oldu şimdi tek tek anlatamam olanları ama ikimiz de birbirimizden nefret ederiz, ozet olarak. Cok buyuk olaylar yaşadık birbirimize demediğimiz kalmadı resmen.
Kendisi uzak bir şehirde yaşıyor bizden bu yuzden geldiğinde yatılı kalıyor bizde. Sorun şu ki eşiyle boşanmış ve tek geliyor yani biz baş başa oluyoruz maalesef. Şimdi bir de kızım var ama bebek. Her neyse sorunum şu ki birbirimizden nefret etmemize rağmen saatlerce birlikte vakit gecirmek zorunda kalıyorum kendisiyle ve aşırı sıkılıp strese giriyorum. Zaten hep diken ustundeyim yine ne şekilde sıcrayacak bana diye cunku her gelişi kavgayla bitiyor coğunda ben boşanmayı duşunuyorum. E şimdi torunu bahane ederek geliyor gelmesin diyemiyorum bu yuzden. Şimdi bu kadınla gunler nasıl gececek? Dunden beri bizde yemin ederim iki ay gibi geldi. Eşim zaten akşam gelip iki saat vakit gecirip yatıyor butun gun bu kadınla baş başayız cok stresliyim. Ağzının ayarı olmayan bir insan ben de sataşınca cevap veriyorum falan boylece kavga ediyoruz her seferinde.
Ne yapmalıyım gun boyu bu kadınla nasıl gececek saatler? Abartıyor muyum acaba diyorum cok mu buyutuyorum gidene kadar sabretmeli miyim? Bu arada kendisine kalsa bizle yaşamak ister ben istemedim diye duşman zaten bana her geldiğinde uzun kalmak istiyor bu yuzden. Normal bir insan olsa zaten bu kadar gerginliğe kendisi kalkar gider uzun kalmaz ama inada bindiriyor.