Slm kızlar..o kadar dertliyim ki duşunmekten beynim patlayacak bende foruma uye olup paylaşmak ve destek almak icin uye oldum.

sorun şu ki benim 3 senedir devam eden bir ilişkim vardı ta ki 3 ay oncesine kadar. benim icin cok cabaladı, vazgecmedi ne yaptı ne etti beni vazgecemeyecek hale getirdi sonunda. bu 3 sene zarfında en kotu gunlerinde yanında oldum askerliğini bekledim, işlerini duzeltmesini bekledim yanında sadece ben vardım. hep beni cok sevdiğini tek huzuru olduğumu, evlendiğimizde cok mutlu olacağımızı soylerdi.gel zaman git zaman surekli tartışmalar cıkmaya başladı onun sorumsuzlukları yuzunden. bu arada hayat standartları ve cevreside değişti tabiki.

son zamanlarda da bana bakışlarıda değişmişti sanki o cok seven ağlayan insan gitmiş beni yıldırmaya calışan biri vardı. neyse biz kavga ettik ve ayrıldık yine bkac kez aradı barışmak icin falan ama icten değil gibiydi. sonra ben biraz nazlanınca lanet olsun bende hata zaten falan deyip iki hafta gecmesine rağmen aramadı. sonra bir baktım ki iletişim sağladığımız heryerden beni engellmiş. cok zoruma gitti. aradım acmıyor. konuşmak istemiyormuş.zorla actırdım falan. bana oyle kotu davrandı ki sanki o tanıdığım melek insan gitmiş bir canavar gelmişti.

demediğini bırakmadı bana. seni istemiyorum anlamıyorsun, ulaşma bana asla, o kalın kafana bunu sok vs vs. oysa dediğim sadece 3 sene boyunca birbirimizin herşeyi olmuşuz biteceksede kotu bitmesin ne gerek vardı engellemeye falandı. sonra ağlamaya başladım kabullenemedim. ağlamaktan konuşamıyordum o ise hala bana bağırıyordu umudunu kes artık olmayacak asla diye. ( 3 sene evleneceğinizi soyleyen insan). ağlaya ağlaya kapattım hicbirşey demeden...

sonra oğreniyorum ki bunun benden once bir sevgilisi vardı yine 3 sene beraber olduğu sonrasında kız ayrılıp başkasıyla evlenmiş. ve aynı kız boşanmış kocasından. ne şekilde ve ne zamandan beri bilmiyorum ama goruşmeye başlamışlar.sonra oğreniyorum ki bizim o son konuşmamızdan iki gun sonra kızın olduğu şehre goruşmeye gidiyor ve hep gitmeye başlıyor. işin tuhaf yanı kız ayrılalı 5 ay olmuş. istemeyen tarafta kocası sanırım. ama benim eski sevgilim olacak insan bozuntsunun gozu bu kız yuzunden oyle donmuş ve bana o yuzden umudunu kes demiş şimdi anlyorum. hazmetmesi o kadar kotu ki. ve asla bildiğimi blmiyor o gunden sonra asla iletişime gecmedim.

ama ben boyle cehennem azabı cekerken onun oyle mutlu olması hemde kendini bırakıp gidip evlenen birine tercih edilmem psikolojimi yerle bir etti. nasıl toparlayacağım bilmiyorum. ve en onemlisi akibetlerinin ne olacağını cok merak ediyorum surekli bunu soruyorum kendime. cok ahımı aldı umarım mutluluk yuzu gormez. ben sağlıklı duşunemiyorum belki şu anda ama bana yardımcı olursanız cok sevinirim.

bir başkasının mutsuzluğu uzerine mutluluk olur mu ?