Yanlış biliyorum.kadin 7 24 dışarıda oturuyor ve oğlumun sokakta oynamasına laf edince.sesli oynuyormuş vs.akabinde geri zekali tımarhaneye yatırmak lazım seni oğlum terbiyesiz terbiye vermek lazım deyince cildirdim.78 yaşında.gul gec diyenler olacak ama oyle şeyler soyledi ki anlatamam.kufur vs.baskalarinin cocuklarını da sokakta istemiyor.kendi cocuğu gelse kadının evinde kalamıyor gidiyor otele.yalniz yaşıyor.oturuyir sandalyeye.sanki sokak onun.
Dun isten geldim.ogluma dedim ki.hadi istediğin gibi oyna.ne yapmak istiyorsan yap.sokakta.
Sen beni mi kast ettin dedi.s...r git.sen burada kıra cisin.kimseyle anlaşamıyorsun annenle bile. Vs
Ben de sen s..r giT dedim.o kufur etti.ben ettim.cildirtti beni resmen.sonuc butun mahalleye malzeme oldum.80 yaşına da kadına bağıran kadin oldum.bunu yapmasam ne kendime ne cocuğuma saygım kalacaktı.
Bu belli yaş uzerine ne oluyor. Onlar hakaret edecek ve biz de dinlicek mıyız.kotu soz kimden gelirse gelsin acıtıyor.sonuc beni belki evden bile cıkartacaklar bu kadin yuzunden.kadin buralı ve yedi sulalesi burada ben yalnızım kimsem yok ya...sokakta onun evinin salonu ya kimse ses etmeyecek.
Yukardaki kadin bu kadin yuzunden cocuklarını dışarı cikartamadigini soyledi.kavga cıkıyormuş.cocuklarina bağırıyormuş. Vs
Olay cocuk meselesi de değil de benim ona anlattığım ozelimi sokakta oyle anlattı terbiyesiz dedi ya sınır oldum