Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gun once bi konu yuzunden eşim bana el kaldırdı sırtıma omzuma falan vurdu o gece hic sesimi cıkarmadım sabahı abimi aradım abim iki dakka icinde kapıya geldi beni kendi evine bıraktı bağırdı cağırdı nasıl el kaldırır sana telefonu kapat bundan sonra yuzunu goremez şimdi iş yerine gidiyorum dua edin orda olmasın falan dedi sinirden gozleri dondu resmen neyse iş yerine gitti abisi oradaydı eşim orda değilmiş abisine bağırıp cağırmış cabuk onu ara gelsin falan demiş abisi bi şekilde sakinleştirmiş abimi yoksa olacakları hayal bile edemiyorum
Neyse 1 hafta kaldım abimde bikac kere eşim aradı beni acmadım abisi gidip geldi surekli ozur diledi eşim adına bi daha olmayacak falan abim bana bıraktı kararı sen biliyorsun gitmek istemiyorsan kal ama bana sorarsan abisinin hatrı icin bir şans tek bir şans ver saten bi daha oyle bişi olursa bu kadar kolay olmaz dedi bende abimin hatrı icim geldim eve eşim aldı bizi
1 haftadır evdeyim asla ama asla tek bir kelime etmiyor bişi isterse 5 yaşındaki kızımızdan istiyor yada kendi kalkıyor asla bişi lazım olsa dahi aramıyor tek kelime etmiyor akşamları arkadaşıyla dışarda yemek yiyip geliyor kahvaltı yapmadan cıkıyor
Madem eve geldim cok uzatmak istemiyorum dun yanaşayım belki duzelir dedim cocuklar uyumuşken yanaştım ilişki oldu ama ilişkiden sonra sırtını donup uyudu odun yine aynı odun
Erkekler biraz cocuk gibidir daha doğrusu benimki oyle benden adım bekler asla kendisi yanaşmaz yanaşsa ilişki icin yanaşır sonrasında aynı devam eder
Ben cocuklarda etkilenmesin diye kusluğu devam ettirmek istemiyorum acıkcası tamam haksız olan o ama buyukluk bende kalsın evin huzuru daha fazla kacsın istemiyorum daha doğrusu kusluğe dayanamıyorum
Size şoyle bi sorum olacak acaba diyorum abisini arasam durumu anlatsam eşimle biraz konuşsa nasıl olur yada ben ona nasıl yanaşmalıyım ne yapsam yada yapsam mı yoksa boşversem mi bilmiyorum ama bildiğim tek şey var daha fazla dayanamıyorum