Daha once aynı grupta olduğum kişiyle goruşup goruşmemekte kararsız kaldığımı soylemiştim ve ben 1 ay gibi bir sure int. uzerinden az cok tanıyıp goruşmeye karar verdim. 1 ayda olanlar şoyleydi. Başarı belgeleri ben sormadan cekilip atıldı. Kotu huyum var markalı giyinmek deyip hangi oarka giydiğine kadar soyluyordu. Yardım ettiği kurum ve kuruluşları soyledi yardım mesajlaşmalarını atıyordu. Bu bir ayda tek bir defa dışarı cıkan biri. Zaten hic arkadaşı olmadığını soyledi. Ve sosyal medyalarının mesaj ve arkadaşlık istekleri kısmını bana attı. Bekleyen bir 50 kişi vardı onaylamamış. Ve butun bunları ben sormadan sistematik olarak konu arasında bana inan diye atıyorum dedi. Bu adamın resmini ben gormuştum ama o beni hic gormemişti. Hic gormediği bilmediği bir kadın uzerine neden bu kadar duşuyor aklım almıyordu bir yandan. Beni aşırı derece sahiplenme eğilimi de vardı. Hatta guven duyamadığımı soyleyip konuşmayı kesmek istediğimde beni bitirdin gibi bir cok kelimeyle resmen yalvardı. Bunları hic gormediği 3 haftalık birine yapıyor. Yine goruşmediği gormediği birine evlilik cocuk gelecek duğun… gibi bir cok hayalden bahsediyordu. Her seferinde ruh ikizi olduğumuza yonelik soylemler. Surekli bak şu da ortak gibi soylemleri oluyordu. Gormediği bilmediği insanı yerlere goklere koyamıyordu. Saatlerce konuşmak istiyordu. Cevresinde mevkili insanların olduğunu da arasıra laf arasına sıkıştırıyordu. Gosterişi sevmem deyip ettiği yardımlara kıyafet markasına kadar soylemesi bana acayip geliyordu. Hic goruştuğu arkadaşı yoktu bir ay zarfında kendi de olmadığını soyledi zaten. Goruştuk karşımda ilk oturduğunda yuzume bakamadı. Merhaba derken etrafına bakıyordu utanmıştı belliydi. sonra normale dondu. Konuştuk sohbet ettik. Bu kişiyi gorunuş olarak cok beğendim ama yakınlık duymadığımı farkettim. 1 ayın getirdiği de bir alışkanlık vardı ustumde gece gunduz aralıksız mesaj atıyordu bu da sağlıksız geliyordu ama alışmıştım. Butun ailesi resmedildi neredeyse. Bir şeyler olumlu gitti ve ikinci goruşmede oldu. Benim aklımda hep şu soru vardı. Hic tanımadığı gormediği kadına daha ilk yazışmadan itibaren tavlama ayarıyla yaklaşmıştı sanki. Bunu sorduğumda kader falan desede bana inandırıcı gelmiyor icime sinmiyordu. Cunku ilk konuşmamız gectiğinde sonunda numaramı istemişti. 2. Goruşmede oldu. Benden daha fazla yakınlık beklediğini soyledi ama ben 2. Kez gorduğum adama ustelik gecmiş şuphelerimle yine temkinli yaklaştım. Ona guvenmediğimden dem vurarak gitmek istediğini soyledi. Bende tamam dedim. Sizce bu adam sağlıklı mıydı. Benim nerelerde hatam olmuş
Not: Abaza duşuncesi benimde aklıma geldi ama cok dikkat ceken bir tipte ve varlıklıda biri. Kotu amacım olsa benim icin bir cok şey kolay dedi kendi de