Merhaba kk uyeleri...

Buraya yazmak care mi bilmiyorum ama bir umut sizlere danışayım dedim.. Belki daha once boyle bir durumla karşılaşan olmuştur, belki caresini bilen vardır.. sizden başka danışacak kimse yok zaten..

Kucuk kız yeğenimizin sacları doğuştan yok.. henuz 4 yaşında.. sorunun kaynağı ne bilmiyoruz, cunku yapılan tahlillerde her şey normal cıkıyor.. sağlığında bir sıkıntı yok cok şukur.. ama sacları yok işte.. :/ bu da bir kız cocuğu icin cok cok buyuk bir sorun bence.. saclarımın olmadığını duşunemiyorum bile ( gidilen doktorlar da daha once boyle bir şeyle karşılaşmadıklarını soylemişler.. acıkcası oyle her hastaneyi denediler de diyemem, daha cok kucuk olduğu icin hırpalamak istemiyorlar cocuğu hastanelerde..ama birkac farklı yere gidildi.. universite hastanesi, ozel hastane...cok iyi denilen profesorlere danışıldı. ama care bulunamadı daha
internetten araştırdım biraz, sadece bir haber buldum, durum aynı gibi... ama 2008 yılının haberi.. sonradan bir gelişme olmuş mu olmamış mı bilmiyorum.. hatta bunu oğrenebilmek icin o haber sitesine mail attım ama hicbir cevap gelmedi. :/

Cevrenizde varsa boyle bir sıkıntısı olan, caresini bulan , ya da tedavisi devam eden, paylaşırsanız cok ama cok sevinirim... belki bize de bir umut olur...