hanımlar merhaba,
son zamanlarda kotu giden aşk hayatım yuzunden kafamı taktığım bir konu var. eski konumu ozet gecmem gerekirse bir flortum vardı, başta cok ilgili davranıp sonrasında ilgisini azalttığı icin kendisiyle irtibatımı sonlandırdım. sosyal medyada vs ekliyiz ama bu işin oluru yok yani şu an barışsak tekrar aynı sorunları yaşayacağımız icin ben enerjimi, ilgimi başka şeylere yonlendirme cabası icindeyim.
her ne kadar takmıyorum etmiyorum desem de ilişkilerle alakalı kafama takılan bazı şeyler oluyor. mesela burada da goruyorum hemcinslerimden. diyor ki benim icin cok cabaladı, benden hic vazgecmedi, peşimi bırakmadı, reddetsem de yazdı beni kendisine aşık etti gibi gibi şeyler soyluyorlar. boyle bişey sahiden var mı? yani bir erkek bir kadın icin cabalayınca, ondan vazgecmeyince, hayır cevabı bile alsa vazgecmeyince o kadını etkisi altına mı alıyor?
duşunuyorum mesela bu eski flortum benim icin hic cabalamamış. eğer caba gosterse ben de zaten onu bırakmazdım emin olun. biz kadınlar caba gormekten mi hoşlanıyoruz acaba sahiden?
bir de cabadan kasıt ne onu da bilmek lazım. ne yapıyor mesela bu adamlar, her gun size cicek mi yolluyor? her gun mesaj atmak mı caba? bir yerlerde surpriz şekilde karşınıza mı cıkıyorlar? cabadan kasıt ne onu da merak ediyorum.
bu da dert mi demeyin vallahi dert ettim. işinde gucunde olan 28 yaşında bir kadınım. cok şukur hayatta eksiğim yok, evimde huzurum var. hayatımın aşkını bulayım evleneyim diye duşunen biri de değilim aksine cevremde hic guzel evlilik yok. evliliğe ozenmiyorum ama hic de oyle cok mutlu olduğum ve mutlu ettiğim bir ilişkim olmadı. uzun soluklu guzel ilişkilere ozeniyorum. ve bu caba konusu kafama takılıyor siz ne duşunuyorsunuz?