Merhaba, ben iş yerinden ayrılan adamın birinin tavırlarından şuphelendim ama ne yapmaya calıştı cozemedim. Oylesine mi iyi davrandı yoksa bir mesaj mı vermeye calışıyor ? Yorumunuzu merak ediyorum. Bu adamla son 2 haftayı devir teslim nedeniyle birlikte gecirdik. Hic tanımıyordum. İş oğretcekti guya bana zoomdan. İlk başta takmadı beni, tersledi. İşi bilmeyen yapmasın vs bir suru şey saydırdı.
Bir gun dayanamayıp agladım. ‘ ’Bu kadar insanla calıştım, kimseyi ağlatmamıstım, kotu oldum ozur dilerim ‘ ’falan dedi. O gun kapattık toplantıyı. O gunden sonra degişti. Ertesi gun aradı. Bugun nasılsın iyi misin nasıl hissediyosun sesin durgun geliyo dedi. Sen aslında biliyosun ama ozguvenini kırmışlar dedi. Daha sonraki gunler daha samimi olduk. Gece mesaisinden once arıyordu hadi uyan uyuyomusun diye. Uykulu sesime guluyordu. Neyse, Her şeyimi de sordu. ‘Nerelisin, kac yasındasın,baban ne iş yapıyo, boyun kac, burcun ne ‘ cart curt … hemşehri cıktık bi de.. Ben evden calıstıgımızdan ailemin yanına geldim, ofis normalde İstanbul'da, o da İstanbul ’da şimdi. ‘burada olsan gezerdik, sohbet ederdik ‘dedi. Gelirsen haber ver dedi. Normalde bu adam ocakta yurtdısına gidecek temelli. Buyuk ihtimal seni oraya gidince de aricam halini hatrını sormak icin diyor. Neden oyle dedi anlamadım, Arada saat farkı olcak ama idare edersin beni dedi. Senle calışmak zor ama iş dısında iyisin dedim. Ben yurtdısına gidince sen beni fırcalarsın artık dedi gulerek. En son işten cıktıgı gun aradım, goruşemezsek yolun acık olsun diye “ yok ya daha konusuruz beni ararsın herhalde” falan dedi. şimdi dısardayım dedi kapattık, akşam aradı 40 dk falan tlfda konustuk. İşle ilgili tavsiyeler verdi, ben seni tutmiyim gec oldu dedim, sonra yine “başka”konulardan konusuruz meliscim dedi. Sanki iletişimde kalacakmısız mesajı veriyor ama bir taraftan da adam baska ulkeye gidecek yani, benle konussa ne konusmasa ne ? Gidene kadar takılmaya mı calısıyo diye duşundum, tlfda şirketten biriyle konusurken burda hayat kurmak zor cocugun okul masrafı sadece kac bin evlensen vs dedi. Pek evlencek bir tipi yok gibi gelmişti bana. Bana da şirket bulmuş senin gibi hanım hanımcık kibar kızı, el ustunde tutacagına hem duşuk maaşa calıştırıyor, hem de godomanlar moralini bozuyor dedi. Neyse işte, kafamı karıştırdı bu adam. Bu adam ne ayak sizce?