Eski konulardan da bilinir, eski sevgilim işleri dolasıyla 2 senelik ilişkinin 1 senesinde olmayan bir insandı. Tek başıma yuruttum bizim icin. Son yaşadığım 3 olay beni ayrılığa surukledi. Ekip ozur bile dilememesi, kavga anında ağzından kufur kacırması, kavga anında eski sevgilisi ile beni kıyaslaması. Son olayda bitirdim. Cok ağladı, şans istedi, elimden geleni yapıcam dedi. Salaklığıma yanayım, tamam dedim. 3 gun sure verdim icimde hicbir şey yapmayınca yine bitirdim. Aynı şeyler; ağlayarak aramalar, yalvarmalar.. kısa kısa iletişimimiz oluyordu. Boyle 2 hafta surdu. Gunluk rapor veriyor neler yaptığını yapacağını anlatıyordu guzel konuşmalarına ek olarak.
2 haftanın sonunda spontane arkadaşıma gitme planı yaptığım icin arıza cıkardı. Bana onceden soyleseydin gitme derdim dedi. Sanırım izin almamı bekliyordu ondan. Bu tartışma o kızla ben soyleyene kadar goruşmeyeceksine gitti. Kabul etmedim oyle sacmalık mı olur. Kızışınca iyice ya o ya ben dedi. Ne onu soyledim ne de arkadaşımı ama o bunu onu sectin beni bıraktın olarak algıladı.
Beni sucladı. Sevgisizlikle, değersizlikle. Bu hale sen getirdin emeklerine sağlık dedi. Ağrıma gitti.
Bitti her şey attık tamamen. Ama cok merak ediyorum. Pişman olur mu bundan