ben babamla yaşıyorum ve babamın anne babası da bizle yaşıyor. babannemle hic anlaşamıyoruz. surekli beni eleştiriyor her şeyime bağırır kızar babama soylemekle tehdit eder ben sesimi yukseltirsem. kendi harclıklarımla aldığım parayla kargodan birşey sipariş ettim diye hemen yuzume vuruyor. cok sevimsiz biri kavga anında hemen gercek duşuncelerini soyler.
babamın yanında cok ilgili gibi davranır ama babam olmadığında tartışırsak ben seni duşunmuyorum hic zaten der(erkek kuzenim var bi tane onu duşunduğunu onemsediğini soyluyor bir de surekli)
en nefret ettiğim şu kargo meselesi. daha yeni beni kargocunun yanında yerin dibine soktu. zaten universitem acılacak ve ben yine burdan gidip gelicem -maalesef-
ve kendi kredimle alıyorum alacağım şeyleri. hemen para yattı ya git yap alışverişini diyor arkadan bağıra bağıra. babannemden o kadar nefret ediyorum ki suratsızlığım babama yansıyor, daha benim gelecek birkac tane daha kargom var zaten iki aydır alışveriş yapmadım biriktirdim şimdi onlara da laf edecek. universite başlayınca kim bilir nelere karışır.
cevap versem ben daha suclu oluyorum, şimdi odamda sinirden ağlıyorum zaten, icten ice babama kızıyorum o zaten işte olduğu icin coğu şeyi bilmiyor ama ben keşke şehir dışını one yazsaydım burda durmaktansa.
arkadaşlarımla buluşsam laf soyler, bir şey alsam laf soyler, gec kalksam laf soyler, telefona baksam laf soyler. surekli birileriyle kıyaslar. şimdi ben nasıl bunu duymadan durucam siz soyleyin.