Kızlar iyi geceler hepinize

Bana cok değer verdiğim insanlardan, ozel bir gunumde bir cicek hediye geldi. Neyse ben bu cicekle uğraşıyorum ama yerini sevemedi hic oda oda gezdirdim. Sonra olmeye başladı, her gun bir parcasını kaybettim yaprakları vs derken bugun baktım koku de olmuş. Halbuki bir kac gun once saksını değiştirmiştim falan neyse cok uzuldum.
Ne var bu kadar abartacak diyebilirsiniz ama cok sevdiğim insanlar cok guzel sozlerle hediye edince bağ kurdum. Oyle her gun emek vermeme rağmen olunce de ne biliyim kotu hissettim suclu hissettim.
Bugun de arkadaşlarımdan yardım almak istedim, bilen vardır bakımı hakkında ya da belki kurtarabilirim diye ama ağlıyorum da bir yandan. Yaprakları elime geldi kaldım oyle.
Neyse arkadaşlarıma durumu anlatıyorum gruptan, arkadaşın biri cok zor bakımı falan diyor diğeri de, kendi ciceğini atmış ya bakımı zor falan değil benimkine bak , misssss gibi actı şu ciceklere bak diyor. Ben de ağlamaklı ses kaydı atıyorum. Bir yandan da, tepkili bir şekilde sus, tamam kendininkinin fotoğrafını atma ya uzuluyorum diyorum. Hala işte 10 Nisan ’da tomurcuklandı yok bana bunu şu hediye etti, şoyle oldu boyle oldu, 15nde actı hicte bakımı zor değil diyor ama yardımcı olacak bir şey soylemiyor habire guzel guzel acmış halini anlatıyor fotoğraflarını atıyor. Neyse ben de acayip sinirlendim , ben derdime derman arıyorum sen bana ne anlatıyosun dedim. Bu surekli yaptığı bir şey. Hani dese ki bak ben de boyle yaptım benimki de ciceklendi actı vs anlayacağım. Neyse bu sefer ben oyle deyince fotoğrafları sildi trip yaptı, daha kimseye de cevap vermedi.
Şimdi de icim icimi yiyor ama bir yandan da diyorum ki Kocaman insansın, bir sor bir akıl ver ne kendi ciceğinin tarihcesini anlatıyorsun. Ne biliyim kafayı takmaktan uyuyamadım. Hem gıcık oldum, hem de kafayı taktım.
Diğer yandan bu benim surekli başıma geliyor, benim bir derdim var mesela hemen benim derdimi cevirip kendi dertlerini anlatmak istiyor orneğin ben bir şeyden yakınıyorum ya, aaa benim asla başıma gelmez??gibi. Ben mesela eski sevgilimden yakınırım, aaa benim aşkım hic oyle şeyler yapmaz ama onun da başka huyları var. Ya resmen bu cicek meselesinin turevleri gibi olaylar. Sacımı boyatmışım berbat olmuştur, kendi fotosunu atar ama sacı guzeldir benimki sahiden kotudur. Başka ornek iş bulamamaktan yakınıyorum cevap şu; “iş bulmaya calış” bu nasıl cevap. Ya her seferinde diyorum ki yanlış anlıyorsun ama iletişimde bir gariplik var. Doldum gercekten ben bu duruma.Bu da patlaması oldu gibi biraz. Kucuk bir mesele gibi belki ama herkesin derdi kendine buyuk benim derdim şu an bu, bir care arıyorum karşılığında gorduğum şey yine aynı. Artık tum arkadaşlık ilişkilerimi, cevremi sorgular oldum ya.
Mesela gecen ben bu arkadaşımın derdini 1,5 saat dinledim. Ama şu meselede bile benim sorumu, derdimi umursamayıp kendi meselesini anlatıyor ustune tripleniyor. Gercekten cok seviyorum ama artık nasıl davranacağımı kestiremiyorum.