İnsan keşke annesini secebilse keske ben 25 yaşındayım bunca yıllık kızına insan nasıl bunu soyleyebilir.
Benim kocam dunyanın en kotu insanı bile olsa benim kocam varken ve boşanmadan bunu yaparmiyim.sen benim karekterimi nasıl bilmezsin hala
Ben kacsaydim beni 2 yıl boyunca eşime vermediler beni ozaman kacardim.ben ailemin kafasını onune egdirmedim.onlarin rızası olsun dedim.
Eşimle aşıktık ailesi gelip gitti beni istedi. Eşimi sevdim diye dayak yedim yine kacmadım. 2 yıl sonunda verdiler.
Eşimle sıkıntım oldu boşanacam dedim sen evlendin sen yaptın şimdi bk ye cek derdini dediler.
Kalktım eşimle barıştim şuan sıkıntı yok neyse dedim tamam inşallah duzeldi bu sefer tam mutlu oldum,,,bu lafı işittim cok zoruma gitti.
Sebeb ne biliyomusunuz mor ruj ve piercinglerim
Sen beni bunlarla nasıl yargılarsin nasıl bana bukadar ağır konuşursun. Bu kadın dengesiz iyiki iyiki ben evlenmisimde bundan kurtulmusum şimdi orda olsam halim nolurdu acaba
Konuya geliyorum ablamla bize geldiler. Bende bir kutu ruj var ablama verdim hepsini al ben sadece 2 tane kullanıyorum bordo ve mor.
Sonra mor ruju surdum.annem ordan soylendi şu kullandigi ruja bak satanistler gibi dolaşıyorsun evli barkli kadınsın utanmıyormusun. Seni ne ilgilendiriyor benim giyimim kuşamim surdugum ruj dedim.evlenince giyim kusammi değişiyor ben degisiyormuyum dedim . baktım aradan bir kırmızı ruj aldı annem bende dedim bak seninde icinde varmış elinde olsa sende yaparsin bana ben ucuk icin aldım dedi bende hic duğunlerde de kullanıyorsun dedim hic beni yeme şimdi burda dedim
Ve bana sen kendine bak sen yakında kocayada kacarsın su tipine şu haline bak dedi.
Bu laf beni cok yaraladı dondum ablama goruyorsun değilmi kullandığı lafları dedim.ablamda ona kızdı bakış attı sonra konuyu değiştirdi kavga etmeyelim diye
Kardeşlerim bana diyorki anne en cok seni seviyor.bu sevgimidir Allah aşkına cocuğunu seven bir anne bu iğrenc lafı soylermi hic
Cıkarkende bana diyorki yarın bize gelin .onun dengesizligi beni psikolojik olarak cok yıprattı bazen bakiyorum iyi davranıyor bazen de boyle davranıyor.cok doldum taştim.ne hissetigimi kimseye soyleyemiyorum birtek burda acıyorum icimi sanal bir dunyada goz goze gelmeyeceğim insanlar.burdada acmasam kafayı yerim .bir konuşsam ortada ne anne bırakırım ne başka birşey icim okadar dolu firtina kopuyor sanki.konusamiyorum eğer konuşursam sonucu cok kotu olur hasta zaten birşey olursa kendimide affedemem başkalarının sen sussaydin annene birşey olmazdı diyebilicek insanlarıda kaldıramam.
Biraz konuşmak istedim kendi icimde patlamamak icin sizinle