Hayırlı akşamlar değerli kk uyeleri...
Benim derdim bitmiyor bitmiyor ya .
5 yıldır evliyim evlendigim gunden beri eşimden şiddet gordum şimdi en baştan anlatacağım yaşadıklarımı..
Evlendim ilk gun imzayı attık bahceye cıktık kocam yumruk attı. Sonra beni bahcede bırakıp eve geldi bende eve geldim ardından .o benden sonra geldi kapıyı actım kapıda tokat attı bana.neyse yeni evliyiz kıskanıyor herhalde dedim sustum 3 gunluk evli iken yatak ta bi olmayacak bir isteğine hayır dedim diye tekme tokat yumruklar la saclarımı ceke ceke dovdu beni sabaha kadar hali da uyudum.Ailemi karşıma alarak evlendiğim icin sesimi cıkarmadım
Neyse bir kac gun gecti aradan bu gitti eski sevgilisi ile goruştu eve geldi telefonla konuşmaya devam etti ben onun sırtına terlik vurdum o da geldi başımı dolaba vurdu yetmedi vileda sopasını demiri ile sırtıma bacaklarıma kollarıma vurdu gunlerce yuruyenedim.
Birgun eve geliyor utu yapıyorum 10 dk gec hazırlandım diye iceri girer girmez yumruk attı bana dudağmı patlattı.
DaHa sonra bir gun işten geldim eski sevgilisinin resimlerini gosterdi ki benn o gun orucluyum iftara 10 dk kalmış hayır bakamam dedim tepki gosterdim yine dovdu beni.
Ablasi geldi aylarca evimde kaldı suratıma cay dokmeye kalktı beni dovmeye kalkıştı evimin icinde uzerine de benm koca olacak canavardan dayak yedim .
Yani kızlar yemek yer gibi dayak yedim
Ben iste iken annesi doldurdu onu eve geldim dayak yedim
Hic bir saygısızligim kusurum olmadığı halde.
Bunlar da yetmedi beni aldattı bir gun face sini acık unuttu ve goruştuğu kızı yakaladım meğer kıza ayrılacağım eşimden bosanma davası var eşimle anlaşamıyoruz diye kandırmış eve dahi getirmiş benim işte olduğum saatlerde oğrendim evi terk ettim. Sonra hamile olduğumu oğrendiğim icin affettim .hamileyken dayak yedim doğum yaptım lohusa iken dayak yedim onlarda yetmedi olmuşlerim e dirime kufurler etti .almak istediğim bir kıyafet varsa almadı bana hep sabrettim sustum bebeğim doğunca dedim ki bebeğim babasız kalmasin ama olmadı ne yaptıysam olmadı duzelmedi ilk darp raporu aldığım zaman ailem yeni evlisin birşey olmaz duzelir dedi sabırla bekledim bir gun duzelir umuduyla son olarak kafama ofis koltuğu fırlattı ve ben tekrar darp raporu aldım once sığınma evine gittim ordan cıktım babamın evine geldim. Ailem yine de kocan cocuğunun babası ayrılmayın diyor ablasi abisi arayıp ayrılmayın diyir ustelik kocam herkese yalan soylemiş. Guya ben ona kufur etmişim (hey gidi hey benim yapmadığım fedakarlık kalmadığı halde cekmediğim cile eziyet kalmadığı halde uzerine de beni sucladı canavar kocam .bu gece yarısı babamın kapısına dayanılar hemen polisi aradım. Sıkıysa gel dedim bebeğim masum meleğim annesiz buyumesin şiddet ortamında psikolojisi bozulmasın diye terk ettim evimi .hic kimse guzel evini bırakıp sıkıntı gibi yaşamak istemez ama sağlık ve omur de bir kere verilir insana .evet şimdi neden bu kadarr uzun yazdın diyeceksiniz ;
1.benn cok buyuk konuştum Bekarken hep dedim ki babam ve annemin istemediği bir insanla onların razı olmadığı biri ile asla evlenmem (inşallah demedim ,Rabbimizin bize yazdığı kaderi bilmiyor gibi )
2.annem babam beni cok uyardı bundan koca olmaz bu senin hayatını mahvedecek sen.okumuşsun kızim bizi dinle dinlemedim şimdi 1 cocukla onların kapısında yim
3.de benn anne babamı dinlemeyip eşimle evlendim diye babam ve annem hep beddua etmiş bana bu akşam itiraf ettiler bende dedim ki şimdi bir cocukla kapınızdayim bedduanız size geri geldi .

Moralim cok bozuk ne oldu ben bu hale nasıl geldim niye boyle oldum bunları neden yaşıyorum sorup duruyorum kendime ??

Bebeğime bakıp uzuluyorum babasız buyutmek istemezdim fakat baba da baba değil

İşte hayat boyle kızlar yazdım okumak ister misiniz bilmem derdimi dokmek istedim kocam ne olursa olsun vazgecmem yakanı bırakmam diyor ben yarın sabah bosanma davası acmaya gideceğim dedim babam ve annem hastahane ye gidecek o sebeple yarın kaldı babam bekle ben ne zaman izin verirsem o gun gir davayı ac diyor .

Ben de diyorum ki neden boyle yapıyorsun uz bekledikce soğudukca kalacak benn artık bu evliliğı yurutemem .
Psikolojim kaldırmıyor artık kurtulmak icin bir adım attım şimdii dava acmam icin bizimkiler bekletiyor beni .

Bitmiş zaten evlilik dayak kufur hakaret aşağılama herşey var hayattan yaşamaktan soğudum

Selammm hanimlar bu konunun uzerinden yillar gecti ..ama bir daha acılmış Ken guncelleme yapayım istedim ..ben boşandım iki sene oldu .oğlumu da aldım yanıma velayeti ni de aldim aile koca hepsine rest cektim .şimdi işime devam ediyor um cok şukur meslegim vardı ex yuzunden kalan borclar biraz zora soksada oğlumla mutlu ve huzurlu yuz .kendime değer veriyor ve mutluluğu seciyorum artık.gec oldu ama farkına varmak guzel olsu cok sukur buraya da yazmak istedim . Hepinize kucak dolusu sevgillerimle