Eşimin işyeri restorant facesine gece 12 de bir bayan "Ben seni cok ozledim.2 dk gorsem mi" diye msj yazdi.Elim ayağım titredi."Ozledim derken" yazdim "Neyse..." yazdi.Sonra ben panikle ben eşiyim ne demek bu je ozlemesi yazinca faceyi tamamen kapatti.Eşime aradim sordum tanimiyorum diyor.Beni taniyan tel nomu bilir watsaptan yazar tel acar neden burdan yazsin diyor.Eşini buldum faceden msj yazdim.Kariniz araniyor herhalde kariniz orosb mu yazdim.Ustelik kadinin 2 cocuğu var.Eşi gormuş aradi adamda şok olmuş eli ayağı titremis.Eşi de polis cıktı.Yuzlestircem dedi eşimin tel nosunu bulmuş.Gece nobet usulu calışıyormuş kocasi.Bir gun sabaha kadar nobet 2 gun evde oluyormuş.Eşim once naparsan yap dedi sonra bana tavir ayri yatiyor benle konuşmuyor.Bana neler olduğunu anlatmadi.Kadinin kocasi da soylemedi msj yazdim engelledi.Kadin kocasina annem yazmistir demiş.Kafam karışık kocamin sucu var mi bilmiyorum goruşuyorlar miydi? Oyle olsa kadinin kocasinin senin eşin de suclu demesi lazim neden engelliyorki cvp yazmiyor.