Herkese selamlar..
Cekişmeli boşanma davam var 4.5 ay once acmış olduğum...
2.5 yaşındaki oglumun gecici velayeti bana verildi.Baba ile goruşme duzeni her ayın 1.ve 3.hafta sonu yatılı, somestrde bir hafta,temmuz ayı komple yatılı,bayramın 2.gunu gunu birlik olacak şekilde..Bu arada oğlum yatılı kalamiyor denedik olmadı.
Oğlum babasına duşkun.iki haftada bir goruşme oğluma uzun geldi babayı istedi,o sebepten iyi mi yaptım bilmiyorum ama iki haftada bir iki gun yerine her hafta cumartesi almasını teklif ettim,oyle yapıyor.Bazen pazar gunu de almak istiyo tamam diyorum oğlum icin.
Şoyle bir sorun var ki oğlum babası her eve bırakışında "Anne/anneanne baba neden gidiyor "diye icli icli gozyaşı doke doke ağlıyor.Bu oyle zor ki..Normalde annem cocuğu bina kapısından teslim edip teslim alıyordu fakat aglamasina dayanamıyorum deyip pes etti. İki haftadır annem teslim ediyor ben teslim alıyorum.Tam ağlayacak olduğunda "hayır baba gitmiyor,babalar gitmez "diyorum o an susuyor ama icine atıyor gibi hissediyorum.
Şu satırları yazarken bile cok uzuluyorum.Ozellikle de tecrubeli hanımlar,oğlumun bu sureci anlayıp kabullenmesini nasıl sağlayabiliriz ?Fikirlerinizi merak ediyorum.
Şimdiden teşekkurler..