Merhaba arkadaşlar,

icinden cıkamadığım haksız mıyım anlayamadığım bi konu var. Eşimle 4 yıllık evliyiz son iki yıl icinde cok buyuk imtihanlar yaşadık 4 aylık bebeğimizi kaybettik sonra kanser olduğumu oğrendik tedavi oldum sonra eşim iş yerinde sorumlu olduğu inşaatta işte cok ağır bi iş kazası davası acıldı kendisine . Kabus gibi bir donemdeyiz derken hamile olduğumu oğrendik cok mutlu olduk. Neyse Eşimin annesi tek başına yaşıyordu ve bian da ev değiştirme kararı Aldı. Ama calışmıyor kendisi . Eliminde onumuzdeki ay dava duruşması var maddi olarak cok zor durumundayız avukat masrafı falan cok yuksek ve eşim yetkili olduğu icin yargılanma durumu yuksek .( inşallah olmaz) eşimin annesine bunu anlattık . Aaa ben sizden para istemem cok uzuldum oğlum Falan dedi tamam dedik . Ev buldu kayınvalidem . 15 bin eksik . Şoyle diyim 6 bin vardı koşede ama eşime bişi olursa diye koşede tuttuğum para cunku eşim giderse aylık 4.500 borcumuz var ve maaaşım yetmiyor.
eşim verelim mi dedi anneme 6 bini bizi bekleyen tum ihtimalleri soyleyip sen bilirsin dedim. Ve sabah oğrendim ki hesabımda sadece 500 lira kalmış sadece . Elde avucta ne varsa vermiş . Ya tamam 6 bini Verde biz nasıl gecinecez 1 ay daha odeme yapmadık niye tum parayı verdin. Ağzıma ne geldiyse dedim. Eğer elinde para yoksa neden beni mağdur ediyor annesi . Başka zaman olsa calışır kazanırız ama onumuzdeki ay ne olacak bilmiyorum hamileyim bide doktor masrafım var . Bi yandan eşim e ne olacak . Delirdim. Annesi de yok yok ben almam diyormuş. Ama parayı alınca demedi mi senin avukatın bedava mı sizde para kaldı mı. Eşim onu koruyor. Benim doğumum da bile olmayacak belki ama bişi olmaz diyo .zaten şu donemimde ilk kez hukuksal şeyler icerisine girdik oyle gerginim ki hep lekelenmem oluyor doktor stres yapma diyorda nerden bilsin derdimi.
Kafayı yiyecem sizce yanlış mı duşunuyorum ya 1 ay icinde benim faturalarım aidatım yani nasıl olacak hic mi demedin hic mi duşunmedin beni. Annesinin kendi butcesine gore ev alabileceğini ben bişi alırken birine guvenerek değil cebimdeki paraya gore aldığımı defalarca anlattım. Kotu yere mi girsin diyor bu kez anlatamıyorum .

bu zor gunlerde hem bana dua edin hemde akıl verin kızlar lutfen .