Hepinize merhaba arkadaşlar.Kimseyle paylaşamadım bu konuyu.Sizin fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.
10 yıllık evliyim.2 cocuğum var.Evine cocuklarına bana duşkun bir eşim var hamdolsun.Ben de yuvama duşukunum dunyaları verseler değişmem.
Benim sorunum evli bir iş arkadaşımın bana ilgi duyması.Adı x olsun.Onun da 2 cocuğu,dunyalar guzeli eşi var.Beni sorarsanız 1.57 boyunda 50 kiloda hic guzel alımlı olmayan bir bayanım.Aşık olunacak bir tip değilim yani.Hic erkek arkadaşım olmadı.Eşimle de gorucu usulu evlendim.Tesetturluyum.Makyaj yapmıyorum.İnancıma gore de cok şık giyinmiyorum.Dikkat cekmek istemiyorum.Ama duzgun temiz giyiniyorum.Tek avantajım ailemden gelen bir ozellik, minyon tipliyim.32 yaşındayım abartısız 20 gosteriyorum.Yani hic anlamadım ne sebep bana ilgi duydu.Aklım almıyor.
Memurum,eşim de memur ama başka bir kurumda.Ben bu x arkadaşla aynı odada calışıyordum.2 bekar bayan arkadaşım,x arkadaş ve ben.Cok cok yakışıklı biri.Ama ilgimi hic cekmedi,hic hoşlanmadım,gozum eşimden başkasını gormez.İş dışında hic konuşmadım.Bir kez suratına gulumsemedim.Asla umit vermedim.Eşimi cok seviyorum.Sevmeseydim de evli bir bayanım eşime ihanet etmem asla.Ki karşımdaki de evli kimsenin yuvasını yıkmam bekar olsaydım da.Bu kişi bana acıldı.Benden cok hoşlandığını soyledi.Kesinlikle olmayacak bir şey dedim ve işimi değiştirdim.Numaramı değiştirdim.Sosyal hesaplarımı kapattım.Eşimi kaybetmek istemiyorum.
Ama hep bir şekilde bana ulaştı.Ve yalvarıyor.Sadece ayda bir kez başbaşa olalım diye.İstersen boşanırım da diyor.Omrumu sana adarım diyor.Aileme soylesem abilerim ve babam onu oldururler.Ama coluk cocuğu var.Nasıl benim yuzumdem hayatlarını yıkarım.Eşime de asla soyleyemem o da oldurur.Mahkemeye versem haberleri olur mu bir şekilde?Ya da sessiz sakin ceza almasını sağlayabilir miyim?Karısına soylesem kahrolur,yuvaları dağılır.Cocuklarına kıyamam.Her turlu tehdit ettim vazgecmiyor.Hayatımı mahvetti

Yeni gelişme:
Arkadaşlar sabah erkenden gittim avukata,dun randevu almıştım.Olayı anlattım detaylarıyla.Davanın ne kadar sureceğini bilemeyiz.Eşinin haberi olabilir.Zaten ben bu konuyu onun da bilmesi hakkı diye duşunuyorum,cağıralım ben guzelce anlatırım dedi ve ikna etti beni.
Eşimi aradım.Onemli bir mesele var gelir misin diye.Arkadaşlarla kahvaltıya gitcez diye cıkmıştım evden.Şaşırdı cocukları anneme bıraktı geldi.Ben hic karışmadım, avukat anlattı eşinizin başına boyle bir durum gelmiş diye.Detaylı arama gecmişi cıkarttırmıştım onu gosterdi.Aile dışı kimseyle goruşmediğime konuşmadığıma dair.Mesajlarını bir bellekte saklamıştım.Onları gosterdi.Neden beni istemiyorsun reddediyorsun gibi sitem dolu mesajlar.
Eşim cok sinirlendi,kopurdu.Cocuklarım olmasa ben yapacağımı bilirdim dedi.Ama bu yaptırmayacağım anlamına gelmez dedi.Avukat boyle birsey davayı olumsuz etkiler dedi, uzun uzun konuştu eşimle.Ve soz verdi en ağır cezayı aldıracağına dair.
Eşim bana da cok kızdı neden sakladın.Nasıl bana cocuklara hicbir sey hissettirmedin.Kendi başına nasıl bu yuku taşıdın.Ben sana cok guveniyorum diye.Cok korktuğumu dile getirdim.Onu ve cocuklarımı kaybetmekten korktuğumu.Artık caresiz avukata başvurduğumu ifade ettim.
Pazartesi dava acacağız.Eşim bana tum detayları anlat dedi ve bugun herşeyi anlatacağım en ince ayrıntısına kadar.Ailelerimiz bilmeyecek oyle karar aldık.Ama ben hala cok korkuyorum.Eşim bir delilik yapar diye.Umarım olmaz boyle bir şey.
On yargısız eleştirmeden yardımcı olmaya calışan arkadaşlara cok teşekkur ederim.