Merhaba arkadaşlar yeni uyeyim. Tecrubeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. 35 yaşındayım 8yıllık evliyim 7 ve 5 yaşlarında iki oğlum var. Evliliğim suresince eşim tarafından surekli kufur hakaret ve şiddet gordum ve hep cocuklarımla beni tehdit etti kimseye bişey soylersen cocukların yuzunu goremezsin diye yıllarca bu şekilde bastırıldım ve son uc yılda daha da kotu olmaya başladı artık oldurme calışma boğma bıcakla saldırma gibi şiddete maruz kaldım ve bunların hepsi cocuklarımın gozunun onunde yaşandı en sonunda cocuklarımı da alarak başka şehirde olan ablamın evine sığındım. Ailem var yaşadığım şehirde ama ne zaman ailemin evine gitsem gelip beni zorla geri eve goturuyordu ve gittiğim icin daha kotu dovuyordu. Bu yuzden ablamın yanına gittim orada uzaklaştırma kararı cıkardım adli yardımla avukatım belirlendi ve cekişmeli dava actım 6 ay oldu ama henuz duruşma tarihi belirlenmedi eşim boşanmaya yanaşmıyor hala eve donmem icin cabalıyor ve surekli sorun cıkarıyor. Sizlere sormak istediğim cocukların velayeti bana verilir mi cunku eşimin psikolojisi ciddi anlamda bozuk boyle bir adama cocuklarımı teslim edemem Kasım ayında gecici velayet davası gorulecekmiş ama duruşmasız olacakmış nasıl olacak ne karar verilecek cok huzursuzum uyuyamıyorum duşunmekten. Bu arada annelik cok kutsal her anne cocuklarına cok duşkun Eminim ama ben aşırı duşkunum cocuklarıma cunku o kadar kotu şeyler yaşadık ki beraber, hep onlara sarıldım onların sayesinde guclu kalabildim ve ayaktayım nolur bir bilginiz varsa paylaşır mısınız benimle. uzun oldu hakkınızı helal edin şimdiden