Herkese merhaba,
Erkek arkadaşımla birkac yıldır suren bir ilişkimiz var. Ozellikle son aylarda cok guzel gidiyordu. Yurtdışına calışmaya gitti, benim de rızam vardı gitti orada zemini hazırlayıp beni de yanına alacaktı (evlenip gidecektik, aileler de buna razı.)
Buraya kadar her şey guzel. Yurtışında yanında olduğu ev arkadaşı cocuk Turkiye'den uzun yıllardır arkadaşı. Arkadaşının da sevgilisi cocugun yanına gitmiş, kalacak tabii. Birkac hafta kalacakmış. Ben bunu kıskanıyorum diye sevgilim ilk başta hak verse de, şimdilerde cok kızıyor. Yobazmısım gibi konuşuyor. Kıskanma arkadaşımın sevgilisi benim kardeşim sayılır falan filan diyor. Guvenle alakalı problemim yok ama icim icimi yiyor.
Sevgilim de, ev arkadaşı da calışıyor. Sevgilimin soylediğine gore calışma saatleri aynı oluyormuş ev arkadaşıyla. (Kızla evde yalnız kalmıyormuş demek istiyorum.) ama ben buna hic inanmıyorum, illaki farklı saatler oluyordur diye duşunuyorum.
Burada kendimi yedim bitirdim. Sevgilimle de aramız bu aralar ne iyi ne de kotu (normalde cok cok iyiydi.)
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?