Hanimlar merhaba, oncelikle zayıf Turkcem icin ozur dilerim (yurtdışında doğdum, buyudum). Size yakın bır arkadaşımla olan kopuşu anlatmak istiyorum. Kimine ders olsun kimine de tecrube. Biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın.

Yaklasık 10 yıllık arkadaşımla ara ara samimiyeti ilerletip, her yeni doğan cocukla (yoğunluktan) uzaklaştık. Fakat son 2 yıldır tekrar oldukca sık sık goruşuk ve bana eşiyle olan ciddi sorunlardan sıkca bahsetmeye başladı. Aslinda en baştan hatayı burda yaptım... o hep anlattı ben de hep dinledim. Zaten eskiden beri sorunları vardı fakat zamanla daha kotu olmuşlar. O kadar korkunc seyler anlattiki (şiddet, aldatma, madde vs) ona yardımcı olmaya calıştım...Kendisinin yabancı dili olmadığı icin hep bende yasal işlemlerle ilgili kaynaklar istedi, ve ona devlet programlarını paylaştım. Fakat gel zaman git zaman bizim tek ama tek muhabbetimiz bunun sorunları oldu. Ailem ve eşım hatta gorusmemı azaltmamı istediler cunki artık enerjim cekiliyordu...Bu arkadaşım surekli benim ilişkimi sorgulamaya başladı fakat cok şukur mutlu bir yuvam olduğu icin bisey diyemiyordum. Hatta hamile kaldığımıda bu zaman zarfında oğrendim. O yuzden sanırım arkadaşlığımız tek taraflı dertleşmeye dondu.
En son arkadaşımın ilişkisi iyice rayından cıktı. Bir gun başkası ile bulusmaya cıktıgını, ve eşine benimle cıktığını soylediğini anlatınca anladım hemen kacmam gerektiğini! Cok kızdım, onu uyardım yapma etme diye ama bu devam etti. Artık coğu aramasına gec donuyordum ya da kısa kesiyordum. Hamileliğim ileriyordu ve acıkcası yoruldum dramasından. Eşi bu durumu oğrenir de kapımıza gelir diyede korktum yalan yok...

Ustunden aylar gecti daha anlatmadığım birsuru tatsız olaylar yasadı. Boşanacağını soyleyip hazırlık yaptığını anlattı bende destekledim (2. Buyuk hatam ama kızın burda anası yok babası yok, şiddetli bir adamla evli,kendisinin işide var). Bir gun durup dururken bana eşi ile tekrar deneyecegini soyleyen bir msj attı (hic selam sabah yok yine) bende artık sadece iyi duşun arkadaşım, hakkında hayırlısı olsun dedim. Ne ben baska bişey yazdım sonra ne de o. Beni her Allah'ın gunu arayan kız artık hic aramadı. Yeni yıl geldi bende ona yeni yıl tebrik mesajı attım ve o da samimi bir geri tebriği yazdı... ondan beri asla yazmadı bana... doğumuma 1 hafta kaldı hala ses yok. Sadece internete eşiyle olan aşk dolu paylaşımlar yapıyordu. Yani iyidi basına bişey gelmemişti (aklımdan gecmedi değil). Boylelikle kopmuş olduk birden bire anlayacağınız...
uzulmemin sebebi kendimi kullamılmış hissetmek. Demekki benimle dostluğu sadece deşarj olmak icinmiş. 7kat el ara ara yazıyor doğumun yaklaştı sağlığın nasıl diye. Ama bana sen kardeşten otesin diyen arkadaşım kayboldu gitti... şimdi kk'nun akıllı kadınları, ben doğuma kadar bekleyip eğer hala bişey yazmazsa tamamen silip engelleyimmi? Yoksa icimdeki kırgınlığı dile getiren bir mesaj atiyimmi kocana donunce bana ihtiyacın kalmadı gibisinden?
biliyorum yavrum doğunca bunlarla uğraşcak vaktim dahi olmayacak ama uzuluyorum işte. Birden bire neoldu da boyle oldu... Buda ders olsun hem bana hem başkalarına. Kimsenin ne etlisine ne sutlusune karışmayacaksın... yoksa galiba "kotu" olan yine sen oluyorsun hemde hic istemeden

kırıldım cok.. sizce ne yapıyım???