Ne olur linclemeyin gercekten yardıma ihtiyacım var
Benim 1 bucuk yıldır ayrıl barış devam eden bir ilişkim vardı . 5 aydır askerde son bir ayı kaldı . Sevgilim karakteri benim istediğim gibi değil hep zorlaya zorlaya buralara geldik . Daha once beni aldattı sosyal medya uzerinden ağlayıp sızladı affettim . Cebinden para cıkarmaz sanki ben erkekmişim gibi davranır derdimde sıkıntımda arkamda durmaz . Gelince ne iş yapcağı konusunda bir fikri yok aynı yaştayız evlilik evet evlencez bi gun ama karşıma gecipde hayaller kurdurmaz onun dışında her gun arar sorar ilgilidir .
Benim cok problemli oldugum bir surecte aile ve işle ilgili ben gercekten artık dayanamıyorum sende askerden gelince iş mi buluyosun napıyosan yap evleniyosak evlenelim demem uzerine bana ben zaten bunu istiyorum demeyip kavga cıkardıgı icin ayrıldım .
Bu surecte de gorucu usulu sayılcak bir şekilde biriyle tanıştım . 25 yaşındayım hemşireyim ve değer gormek artık yoluma bakmak istiyorum . Yeni tanıştıgım kişi işinde gucunde maddi durumu iyi bana cok değer veren biri sadece iki kere goruştuk ama hissettirdi cok da duşunceli .
1 haftadır eski sevgilim arayıp ağlıyo yalvarıyo askerde oldugu icin kendimi bıraktıgım icin cok suclu hissediyorum gelince goruşcez bu şekilde bitmez ben seni cok seviyorum bilmem ne vicdanıma oynuyo . Kısa bir sure icinde bunlar geliştiği icin kendimi cok kotu biri gibi hissediyorum . Ve yeni kişi bu ilişkiyi bilmiyo cunku gecmişi konuşmak istemediğini soyledi .
Ben icinden cıkamıyorum şuan sadece tanışma aşamasındayız .
Eski sevgilime karşı duygularım bitmiş olsada cok eski arkadaşım ve vicdan yapıyorum gercekten uzuluyorum sizce ben ne yapmalıyım bu işin icinden nasıl cıkarım ?