Merhaba arkadaşlar,
Ben tup bebek ile hamileyim şuan. Binlerce defa şukurler olsun. Rabbim isteyen herkese istediği zaman hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim tedaviden kalan ilaclarım var. Bunları ihtiyac sahipleriyle buluşturmak istiyorum. Bazı ilaclar azıcık kullanmak uzere mecburen 1 kutu alınıyor. Bazıları bir kutu alınıyor yetmmiyor malum azıcık birşey icin bir kutu daha alınmak zorunda kalınıyor. Bu yollardan gecenler bilir ki cok da maliyetli ilaclar malesef. Ben de kalanları daha uygun fiyata vermek istiyorum. Kesinlikle hepsini uygun koşullarda sakladığıma emin olabilirsiniz. Kendim bir sonraki tedavide kullanırım diye soğuk zicir olanları dolapta diğerlerini serin guneş gormeyen bir cekmecede sakladım. Elimde kalanları ve ne kadar kaldığını yazıyorum soğuk zincir olanları İstanbuldan birilerine vermeliyim cunku buza sarıp vereceğim. dolapta saklıyoruz malum. Elden vermeliyim. Birkac gun icinde istanbuldakiler icin hemen acil vermeliyim. Cunku yaklaşık 2 ay şehir dışında olacağım. Pazaresi ya da salıya kadar yazın lutfen.
Puregon 900 den iki tane azar azar kalan tuplerde toplam yaklaşık 500ml var. Bir tupte 1230ml var zaten ve fiyatı 600tl civarinda.Ben 500ml icin 100tl duşunuyorum.
Gonapeptyl icinde 5 tane iğne kaldı. Bir kutuda zaten 7 tane var . bir kutu fiyatı 80tl civarında. Ben 5 tanesini 40 tl ye vereceğim.
Neupogen kutuda 5 tane iğne var. Benim elimde 2 tane kalmış. Kutu fiyatı 450tl ama ben 2hazır enjeksiyon icin 100tl duşunuyorum. Etrafınızda varsa ihtiyacı olan mutlaka bana ulaşsın ki birkac gune tatile gitmeden vereuim. Bu yazdiklarimi hep dolapta sakladım. Yine buz ile birlikte elden vereyim ki bozulmasin.
Bir de soğuk zincir olmayan dolapta saklanmayan ilaclarım var. Bunları kargo size ait olacak şekilde şehir dışına gonderebilirim.
Menogon 75 IU. Kutusunda 5tane olan bir ilac. Bende 3 tane kalmış. Kutu fiyatı 130 civarında ben 3 tanesini 50 tl ye vereceğim. Bir de cok az kalmış dibinde lucrin isteyen varsa ucretsiz vereceğim. Ama cok az kalmış.. 3-4gun yeter ancak.
Acil tup bebek ilaclarımı satıyorum.
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Acil tup bebek ilaclarımı satıyorum.