Eşimle ailesi yuzunden hep tartışma yaşıyorduk eşim farkında ama ailesine laf etsene boş son zamanlarda ailesine bitmeye cok başladı kaynanam kayınbabamın laflarından dolayı kavga ettik kıyafetlerimi hazırladım ama onu bırakmadım sonra ailemin evine goturmesini istedim ama eşyalarımı almadım Ertesi gun eve gitmek istedim ama eşim haber verecem diyip vermedi eşimin ailesi onu sevmediğimi daha bir cok şey anlatmış eşim bu yalanlara kendini inandırmış o gunden beri sen beni sevmiyorsun plan yapmışsın boşanalım diyor ve cok ağır şeyler soyluyor bana ailemin evinde kaldım ve eşim yurt dışına gitti işi gereği bana haber vermedi watshaptan mesajlarımı hep okur ama cevap vermez kimseye birşey anlatmaz bende eşimi cok seviyorum tartışmalar yuzunden yuvam bozulsun istemiyorum daha 1 sene oldu evleneli ve aramızda hic sorun yoktu herkesin yakıştırdığı hayran olduğu cifttik ne olduysa kaynanam gilin evime gelip laf saymasıyla oldu 3 gunde dunyam başıma yıkıldı eşim dava actım acacam diyor hep ama henuz dava acmadı ne yapacam bilmiyorum eşimi seviyorum sence onu nasıl kazanabilirim ailesiyle ayrılık sonrası sorun yaşadık eve almadılar şikayetci oldum tehditler boşanmaya zorlamalar falan babası uzaklaştırma aldı eşimden hala ses yok iyi veya kotu tepki vermiyor sence neden o beni kaybetmekten cok korkardı bebek gibi ilgilenirdi şimdi tanıyamıyorum onu