İyi geceler herkese

Kızlar son zamanlarda kendimi inanılmaz cirkin buluyorum ama oyle boyle değil. Mesela biri bana bakıyorsa direkt cirkinliğime bakıyor diye duşunuyorum. Fotoğraf falan asla cektirmek istemiyorum. Arkadaşlarım teklif edince falan ehehe oluyorum ya kendimi gormek istemiyorum, yeni biriyle tanışmak istemiyorum, yakınlarım haric biri bana bakınca inanılmaz rahatsız hissediyorum. 28 yaşındayım gorseniz sanki inanılmaz yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi. Değişiklik yapayım dedim gittim sacımı boyadım. Cıks yok değişmiyor, şoyle ohhh oldu yakıştı diyemiyorum. Onceden de kendini beğenen biri değildim ama bu kadar da değildi. Gorsellik delisi bir insan da değilim neden boyle oldu anlamadım.
Kotu bir donemden gectim, cildimle ilgili bir hastalık donemi yaşadım ama duzeldi şukur, e evdeyiz, karantinadan ve hastalıktan boyle hissediyorum diye duşunuyordum ama yok duzelmiyor. Ya boyle soyleyince inanılmaz sacma geliyor kulağa biliyorum ama elimde değil, kimseye de soyleyemiyorum aşırı şımarıkca bir durum gibi hissediyorum kendimi zorladıkca daha kotu oluyorum.
Hayatının bir bolumunde boyle hissetmiş zamanla atlatmış olan var mı? Gecici midir bu kendini sevmeme beğenmeme hisleri