Belki eski konumdan hatırlayanlar bilir. Aile arasında sorunlar var demiştim ki bu cocukluğumdan beri var. Kız kardeşim ve abime yapılanlar ile evlat ayrımı yaptığını iyice gozume sokan bir anne ve baba.. hazmedemediğim ise salak yerine konmak, sevilmediğimi hissetmek..
Abim 3 sene once evlenirken sıfır borcla 4 4 luk bir duğun yapıldı. Babam kızı isterken size ev alicam araba alicam vs dedi. Evlilikten sonra ev alma niyetinden vazgecer gibi oldu. Abimin bizi gazlaması ve icimde de olduğundan babama soz verdiğini tutması gerektiğini soyleyerek epey baskı yaptık. Daha sonrasında cok guzel sıfır bir ev alındı. Ben burada 5 senelik evliyim bir kizim var şuan hamileyim.
Ben Abime ev alındı bana ne yapıldı demedim. Duğunumde kız tarafı olarak 2 bilezik takıldı oda ele gune rezil olmayayım diye kırk kavga ile. Ozamanlar calışmıyordum yoksa kimseden beklendim yoktu.
Ta Ki iş bana gelene kadar. Ev sahibi evden cıkın dedi. 3 bin TL olmuş kira. Durum yok. Karı koca calışsak bile odediğimiz bir kredi var. 200 e yakın birikmiş var. Babama anlattım. Kizim sana yardım edeceğim 100 bin bile olsa dedi. Uzerini kredi ile tamamlayacaktır..Ama babam cok yanar doner olduğundan sozune guvenemedim. Bak baba eğer az bir ihtimal yardım etmeme durumun var ise soyle 2.000 TL ye kiralık yer var asla bulamayız burayı tutalım dedim. Yok kesin edicem dedi.
Neyse olaya geliyorum. Meğersem o arada abimler sıfır araba alacaklarmış babamdan yardım istiyorlarmış. Benim hic haberim yok. Benim herseyim ortadayken onların herseyinin gizli olması.. gelin oğretmen okul 1 km ymis. Arabaları var ama saatler tutmuyormus da 2.arabayi alacaklarmış. Ama bu durum babamın bana soz verdiği ve bunu da abimlerin bildiği zamanda ortaya cıktı.
Abim beni aradı. Bana 1.5 senedir soz verdi olse de kalsa da mecbur yardım edecek bize 100bin verecek. Sana da soz verdi sana da versin. Yahu sen adam bana yardım edeceğini soyleyince araya girersen Mecbur biraktirirsan tabii ki etmez bana ben sana boyle mi yaptım dedim. Oyle kotu oldum ki.. para konusu Cok geri plana gitti. Ben onun icin babam ile tartismistim bile. Neler yapmıştım ve kendisi de diyordu sen olmasan ev almazdı diye.
Ve şimdi beni arkamdan vuruyorlar. Babam yan cizmeye başladı. Dun sabah aradı beni ve dedi ki kızım ben size duşkun olduğum kadar abine değilim, ona ediyor bizi ayırıyor deme oyle duşunme elbette edeceğim yardım dedi. Onlar bana kusmusler( ev alinmaktan cayilirken de aynı taktiği yapmislardi) ama kendileri alabilirler vs vsssssss.
Bu konuşmadan sadece 30.dakila sonra dayımın eşi beni aradı. Babamla muhabbet etmişler. Babam demis ki abimden yana, jip aldık ona gelin de onun arabasıyla gidecek. Yengem de demiş kızına da yardım et bi ev aliversin.
Bunu duydum daha da yıkıldım. Babam yalancının
Teki ve beni cocuk avutur gibi avuttu. Benim yaram paradan ote birsey. Bu konu annemin yanında acıldı ve bana dedi ki onlar 2 senedir soyluyorlar. Yani demiyor ki ya oğluna herseyi yaptın biraz da kızına yardımcı ol diye.
Bazıları yanlış anlayabilir konuyu. Ben artık para konusunu gectim. Bazıları akıl verdi onlar dediğini yaptırıyor sen de yaptır hakkını al vss. Adamın icinden gelmiyorsa, gelinini ve oğlunu her zaman on planda tutuyorsa ben artık ne yapayım. 1 haftadır depresyondayım surekli ağlama krizi geliyor. Cunku ben Abim icin, babam icin her zaman elimi taşın altına koyarken onlar benden herseyi gizlemiş. Benim zor durumum ortadayken, ustelik eşimi işten de cikarirlarken Benim onume bukadar durulması.. hazmedemiyorum... Abim zaten kendi alacağını aldıktan sonra gelip bana bolca akıl verecek. Artık istemiyorum kimseyi. Babam ile ilişkimi bitirmek istiyorum inanın Yokluklarina uzulmek yaptıklarına uzulmekten daha kolay.. ama abimle yakın oturuyoruz ve ben bunu yaparsam beni para gozlulukle, onları kiskanmakla suclayacaklar. Ama aramı oyle bir acmak istiyorum ki. Umarım sizin gozunuzde de haksız değilimdir. Birseyler duymak istiyorum en azindan icimin rahatlamasi icin..