Fenerbahce Teknik Direktoru Jorge Jesus, Beşiktaş derbisi oncesi kulup televizyonuna acıklamalarda bulundu. Portekizli calıştırıcı, uc gun izin yaptıklarını hatırlatarak, "Bu ara bize iyi geldi. Bazı oyuncuların toparlanabilmesi icin onemliydi. Ben de Portekiz'e gidip ailemi gordum. Ara oncesinde iyi performans sergiliyorduk. İdeali ara vermemek olurdu ama milli maclar var. Bircok oyuncumuz şu anda ulkelerini temsil ediyor. Bu gurur verici" ifadelerini kullandı.
12 KİŞİYLE START
Takım olarak hafta hafta iyi bir gelişim gosterdiklerini kaydeden Jesus, "Teknik ekibimiz de fikirleri sahada daha iyi uygulamaya başladı. Şimdi benim Turkiye'de oynayacağım ilk derbi olan Beşiktaş macına cıkacağız. Bugun hazırlıklara başlayacağız. Şu anda 12 oyuncumuz var. Her derbi taraftarlar icin heyecan vericidir. Bizler de bu maca odaklanıyoruz. Oynadığımız her maca odaklanarak cıkıyoruz. Taraftarımız yanımızda olsun. Onlar yanımızda iken daha gucluyuz" dedi.
BİRLİK OLURSAK HEDEFE ULAŞIRIZ
Portekizli calıştırıcı, şampiyonluğa ulaşmak icin birlik olmaları gerektiğini vurguladı: "Şu anda birlik olmuş bir grubuz. Herkes fikirlerini paylaşıyor. En onemli hedefimiz şampiyonluk. Bunun icin cok calışıyoruz. Taraftarlarımız bizim icin her zaman 12. oyuncu, itici guc oldular. Bize inanmaya devam etsinler. Biz de onlara inanmaya devam ediyoruz. İşlerin iyi gitmediği zaman da onların yanımızda olması onemli. Cunku birlikte olursak F.Bahce'yi şampiyon yapabiliriz."
Bize inansınlar
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Bize inansınlar